Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és nem lesz kókány... lehet h a képen szakadtnak látod a motort vagy nemtom mi lehet a gond...de ez nem egy összetákolt szardarab
Neked is
Köszönöm szépen a segítséget! Jóéjt!
601-647 ml között,5W
1997
Meg,évjárat,de pontos legyen Mert nem mindegy
Tehát megtudod mondani, hogy mennyi megy bele?
Valahogy úgy,de
Szóval érdemes Úgy olvasgattam ha jó szakember csinálja, jó anyagból, precízen akkor jobb lesz mint a gyári
Neked kell eldönteni,mit akarsz
Én is tekercselek
Még egy kérdés, ha kiderítem melyik a hibás, és netán az álló rész akkor azt érdemes kicserélni gyári esetleg bontottra vagy elég ha újra van tekercselve(persze szakember csinálná)?
Megsúgom azzal a 3 deciddel, király lettél volna ,a sebészeten fekvők között Nem tudom elképzelni sem honnan szeditek a fals és okos infóitokat. Neki álltok bammeg otthon azt azt sem tudjátok mit csináltok Nem csak rád vonatkozik ez Sokan hívogatnak,hogy má itt járok,szétszedtem mit csináljak? Bammeg,ha kiszámoljátok,hogy mennyibe kerül nektek az anyag,szinte annyiba csinálom,a maszekolásotok meg sose lesz jó,max elhitetitek magatokkal,erre meg van garancia.Köpködés meg nem igazán
Évjárat?
Persze ha minden jó alul
Ja,ha ez egyikt tekercs elmegy csinál ilyet,a jeladó légrésre is figyelj,az is szívathat,ez nem távszereldés.Azt megsúgom sima robogó cdi-t is rátehetsz,ha tudod mit hova kell kötni Tökéletes azzal is
El nem tudtam képzelni honnan jött Donormotor=másik ugyanolyan motri
OK. szemüveg kel.
Tegyél már fel adatlapodra képet.Itt arc nélküli ember nem ember
Donormotort írt ember
Ezt honnan szedted? Nem szoktam kóklerkedni Ma is 4rigóért vettem gyári csavarokat
Megtudnám
jolértem cr250-re raktál dominátor CDI-t?
NEKEM DOMINÁTOROM VAN .CDI hibám is volt viszont hidegen melegen is elindult egy ideig.
Át lettek nézve, tisztítva kontaktsprézve, még kábelköteget is cseréltem