Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Érdeklődnek hogy mennyire lenne igény Békés megyében egy új motokrossz pályára. Én magamnak mindenféleképpen megépítem,de a további látogatok száma nagyban befolyásolná a pályát.
A pálya pontos helye még nem biztos, de Csorvás és Békéscsaba között lenne a 47-es mellett. A pálya esetleg ha lesz rá érdeklődés akkor gvad pálya is lenne egyben.
Úúúú,itt minden aranyé van
http://www.motordiszkont.hu/
Itt is próbálkozhatsz,kb annyi volt itt a gyári Honda fogaskerék mint amennyiért a Bazsi által linkelt cég legyártotta volna.
Kp váltó ha 5 sebességes akkor az 10db fogaskerék ugye,azt pedig én nem hiszem el hogy 100e ből cserélte újra a belét,bontottból meglett volna feléből,harmadából...
Régebben keméék linkelték be párszor az oldalt
http://www.gearman.works.hu/
Pedig ott van valahol, az új. A crf-be is majdnem ennyi ott az 5. száll el mindig. Ha sok keresgélj az apróhirdetésekben, láttam komplett váltóbesőt is nem túl drágáért.
30 körül figyel darabja Lesni széjjel,van ahol olcsóbb
2 db fogaskerék? Hogyan lenne már annyi? Egyik srác 100E-ből cserélte az összeset nem kettő darabot!
Anyagárban 60-80 között
régi babettán van dekompresszor,lehet át kéne szerelni
ha a cr125öt nem tudja berúgni akkor minek vette meg?
egy jó motorozás során ha elesik, vagy csaj befullad a sárba, hogy a fenébe fogja újraindítani amikor levegőt alig kapsz alapból.
az ilyen vegyen robogót, azon van önindító.
egyébként én még nem láttam olyan 2T krosszt amin van dekompresszor. Egyébként amelyik 4T-n van azt nagyon nem könnyú rúgni.
CRF 450nél K8 valaki nem tudja megmondani a vízpumpaház alatt lévő szimmering méretét. Az ami elég gyakran kiszokott menni a külső oldalon, és ilyenkor a vizpumpaház alján lévő pici lukon csöpög a hűtővíz.
Nekem ilyenkor csak dinnye-kenyér jut
Halló! Nem pont Honda, de hondásnak kéne az infó egy szuzi rm 250 (2002) váltó fogaskerekei milyen árban vannak? A 3. szált el de ugye annak van egy vagy két párja, ha jól tudom..
zsé nincs...... hanem leisszuk keményen
vége a motoros szezonnak utána ki sem józanodunk tavaszig
Legalább zsét kapsz érte
Szerintem keveset mondtál !
ne engem fikázzatok vazzeg...
van vagy 10 motoros ismerősöm, aztán csak nekem van net, és nem győzöm feltenni a sok hülye kérdéseket
nekem sem faca elhihetitek......... szerintem fél fórum már értelmi fogyatékosnak tart
Te,nem Riga az?Csak CR matricával Minnyá beszarok
Hát akkor ott valami nem jó!
én nem láttam még a gépet. telefonon beszéltünk
de ha egy xt600ast berúgtam dekompresszor nélkül akkor a cr sem okozna gondot
350es cagivával is hónapokig szakadt deko bowdennel jártam
jövő hét végén megtekintem azt a cr-t, de már volt neki pár 80-125ccm es gépe azokat be tudta rugdalni
berúgókar körül tud valami szorulni/feszülni?
a gép amúgy jól indul toláskor kb fél kerékfordulat és már megy is
Ahogy bazsi irta ott akkor más gond van. Nincs dekompresszor!

ez jó...
És te be tudod rúgni?
Ha tényleg megtartja a berugókar, akkor ott más gond van szerintem. Dekompresszor azért nincs, mert kb olyan berugni, mint egy simsont.