Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tömegsport sorozatot ajánlották nekem is minthogy kelet-kupa,csak ugye azok a versenyek nem keleten zajlanak,ergo geci drága lenne
az hogy nem lesz több kelet-kupa

papó elitta a pénzt....
Most tudtam meg hogy a Jászberényi futam elmarad.
Mi a geci lesz a Kelet-kupával?
eeeeezzz? ez már az új generációs központi teló!
Gyárilag beépített nanoszerelőket telepítettek belé akik olajat esznek..gyakorlatilag önellátók, folyamatosan szerelnek.

úgy lesz...ha megadja magát megy hozzád
Örülök neki majd,ha emezed is kiöregedik,kűggyed A válságra való tekintettel nincs áremelés lehet, jövőre sem
ja...és a hátsó alatt nem a seggemre gondoltam...bár az is jól sikerült
hát az én hátsóm az kétségtelenül és reklám nélkül jól sikerült!
Jaja,csirke van,de most nem izgat Sok emez melóm van Továbbképzem magam Hátha lesz VB-s emberem
nagyon ráálltál a suspension bizniszre....a csirkék meg le vannak szarva mi?
a csúszószárra...vagy tekerd a rugó köré..egy darabig tart
Ezen, ugyan hova tegyem a matrincát?
ez aztán a baráti ajánlat! ha oda küldöm,feltéve ha kell akkor kereslek ez ügyben! thx!
ha gondolod a postát meg bírjuk spórolni ha átmegyek a cuccért mikor kész van. Itt van az én műhelyem mellet a szaki.
én meg el bírom küldeni céges csomagban 0 postáért.
igen ő lesz az! kösz szépen,fel is jegyeztem!
üdv
komoly kis gépműhelyük van! kösz szépen a tippet!
holnap reggel mérjük és meglátjuk kívánja-e a henger a honolást, aztán majd elküldöm valamelyikhez!
hali

Sztivics Zoltán

Telephely címe: Pécs-Nagyárpád Kultúrház utca 17.

Telefon: 72-450-858

Email: stivics@t-online.hu

GÉPMŰHELY
http://www.omegamotor.hu/
Én itt csináltattam a hengerem. Jó munkát végeznek rövid határidőn belül és az árak sem húzósak! Szeintem érdemes az oldalra bekukkantanod!
Nem rossz, de a 747 jobb!
a CASTROL POWER RACING ! olajrol mi a velemenyetek ?jo keverek olaj?Koszi
hali Zoli! egyszer régen adtál nekem egy címet, valahol pécsen egy emberét aki honolást vállal! esetleg meg tudod mégegyszer adni az elérhetőségét? köszi!
vagy valaki más is ajánlhat valami jó gépműhelyt ahol végeznek ilyet és postán meg tudják oldani a feladást!
jah és 53,94 alapméretű dugó volt a motoromban csak úgy mellékes információként
Valoszinü,hogy szegény a keveréked.Probálj meg állítani a tűszelepen ,vagy cserélj fuvokát.
Sziasztok!
Nincs valakinek 2006-os Crf 450-hez felesleges kipufogó könyöke?
Sziasztok!
Lenne egy kis probléma,remélem valaki tud valami okosat mondani.
Van egy cr 250-esem 91-es.Az a problémám hogy melegen felpörög az alapjárat,és csak akkor áll vissza ha ráhúzom a szivatót.Míg nem melegszik be addig tökéletesen működik.azt hittem hogy a főtengely szimeringek a rosszak de nem az volt a bajaj. A karbi és a henger közt is jó az a gumicsonk,a karbit is kipucoltam,szóval nemtom mi a hiba!Remélem valaki tud segíteni.Előre is köszönöm!