Az a baj a hazai CR 500 fanokkal hogy nem néznek körül hogy valójában mit is ér a motorjuk az angol ebay-en 1800 font körül ultra cr 500-t lehet venni szállítmányozó cég meg 60000 Ft. hazahozzák.
Sokan sajnos el vannak szállva a motorjaiktól és az esetek 80%-ban leharcolt példányokról beszélünk.
sziasztok eladnám megkimélt hondám kipufogo tunning friss olajcsere amit 5 tankonként cseréltem castrol1 racing teloharisnya TAG kormány stb 2004 évj az ár irányár 540000 tel:06204322623
Barátom vett egy kx 250 vétel után 1 órával füst de eszméletlen.és olyan zörgő hang hogy rettenet.
Na blokk szét hengerfej.henger tele fémreszelékkel de minden sértetlen bés dugasz,nikaszil,prox hajtókar eddig rendben.
főtengely ránéztem lötyög-e.........már a gyújtás oldalon lógott nem kicsit.....na jó blokk ki és szét....na amit ott láttam az borzalom 1 perces néma csend...és próbáltam felfogni
a főtengely csapágy belső mérete bő 3 mm volt több mint maga a főtengely na ez már magában rettenet...de az hogy a persely ami a simmering álá csúszik....azt beleütötte az abberált a csapágy és a főtengely közé amit természetesen szétdarált a főtegely na ez már felülmúlt mindent.
nem is értem hogy ember hogy adhat ki így munkát a kezei közül? készítettünk videót majd felkerül remélem a szerelő is megnézi aki gányolta és remélem nem lesz munkája az elkövetkező 100 évben
Ez olyan mint a hykomol Nem tudom,kérdezd meg endurocrossban a b-and-i nevű felhasználót.Neki volt ilyen,mi vált be hosszabb távon azt tudja,lehet olajat is tud neked
Sokan sajnos el vannak szállva a motorjaiktól és az esetek 80%-ban leharcolt példányokról beszélünk.