Sziasztok Amerikából szoktam rendelni alkatrészeket, ruhákat, védőket sokkal jobb árakon, mint az itthoni boltokban. Keresek emberkéket akikkel össze lehetne állni, hogy szétdobjuk a postaköltséget. Na valaki? d.mark@vipmail.hu
Szia próbáld meg kicserélni a váltókart 1 újra. Cseréld a váltó olajat 10 üzemóránként. Szoktam rendelni Amerikából alkatrészeket, írj ha kell valami és akkor tudunk spórolni a postaköltségen. 06302878308
sziasztok srácok egy kis segitségért fordulnák hozátok olyan kérdésem lenne hogy a crf450 váltojának nagyon finoman kellene müködnie vagy azért határozotan kell vele váltani vagy ha egy kicsit kemény mit lehet vele csinálni hogy ugy járjon mint a vaj választ elöre köszi
sziasztok
szerintetek megéri ezt a cr-t meg venni
csak tolásra indul és nem pörög ki mi lehet a baja?
70000ft
előre is kösz
mindent szívesen meg hallgatok
kigurútam a céerre supermotóztam krosszgumivaa...fél gondolat alatt benn a segge a kanyar a gumi kopik mint a dög...viszont van egy olyan kormányom amibe bármekkora erővel lehet kapaszkodni
ha...ha jó olajat használsz megfelelő arányban kevered be ...és hagyod élni a 125 köccentit akkó nem rakódik le sok koksz sokan megveszik a krosszgépet és a 20% nem motorozzák ki..na akkor csöpög az olaj mindenhol....ezeket a gépeket forgatni kell ott élnek igazán
Érdekes mindenkinek mindig power baja van,nekem sose volt
Ménem nézitek át,mi kopott,fel kell heggejteni,kijavítgatni azt újszerű megint,nem egyszerűbb,mint szopni?
Hello mindenkinek, azt szeretném kérdezni h van cr 125 1999-es motorom én most lett felújítva a motorja minden de nincs benn olyan veszett nagy kompressziós miért van ,meg ha megpróbálom kihúzatni akkor olyat csinál mintha kifogyott volna belőle a benzin.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
ha érdekel meg tudom rendelni neked. hívj és megbeszéljük. 06302878308
péz...sok
ha ajándékba ad hozzá két Deák Ferencet akkó ne gondókozz hozd ee
szerintetek megéri ezt a cr-t meg venni
csak tolásra indul és nem pörög ki mi lehet a baja?
70000ft
előre is kösz
mindent szívesen meg hallgatok
itt van: http://www.kepesmotor.hu/honda...
vagy tegyek bele mégegy páver szelepet
éppen mostanában keresgélek uccaji fernit a gébbe...túdod -é hogy mekkora az átméRRője a CR tengelynek
bár honnén tudnád
kigurútam a céerre supermotóztam krosszgumivaa...fél gondolat alatt benn a segge a kanyar a gumi kopik mint a dög...viszont van egy olyan kormányom amibe bármekkora erővel lehet kapaszkodni
űté temá krosszmotoron,kicsirigó
Ménem nézitek át,mi kopott,fel kell heggejteni,kijavítgatni azt újszerű megint,nem egyszerűbb,mint szopni?