Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azonnali vevőt tudnék rá, csak sajnos előbb a jelenlegi motorját el kell adni ahhoz hogy megvegye a tied! sajnos ezt lehet most megfigyelni a piacon...mindenki cserélne vagy épp még a régi motorját akarja eladni amire persze nincs jelentkező
Ha netán valakit érdekelne egy csodaszép motor
http://www.kepesmotor.hu/honda...
próbálkozz a germalexben,itt talán több minden van,mint egy átlagban,például van itt a közelünkben egy skf,oda akármilyen nem szabvány méretű csapágyat bevittem,azt mondták ezt csak márkaszervizben fogom megkapni,germalexben pedig raktárról adták,kapásból.
Hát igen az lenne a legjobb. Ha lesz időm felkeresem Horváth Úrat és megnézi hogy dolgozik
Csupa szabvány méret Ilyet minden csapágyboltba kapni...1000 forintért
segítség képpen itt vannak a méretek és a darabszámok a lengővillához.
ezeket kell beszerezni.
Egy teló állítás kicsit összetettebb dolog,hogy neten beállítsd!Azért azt nem árt látni,hogy menet közben hogyan dolgozik alattad!
végülis igazad van
Semmit nemtudok a telóidról,így nem ajánlgatok semmit,ahogy jónak látod
elméletben tanították, de gyakorlatban nem nagyon vágom.
Úgy jó ha mindent középre tekerek?
sajnos vannak speciális méretek, amit nem kapsz meg csapágyboltban, de utángyártottban sem
pl. ha jól emlékszem valamelyik kawa kuplungtengely csapágy levédett méret ezt mondják neked a csapágyboltban
oké, de honnan tudom mikor jó?
Tekergesd,míg jó nem lesz
Az gáz ha ez első villámon a csillapítások a legpuhábbra vannak tekerve? Most néztem és meglepődtem, mi a gyári érték? (CR125)
Meg lehet venni csapágy boltba, itt nálunk is bemész 2 nap mulva ittvan. bármilyen méret, teli görgösbe 3e ft körül van darabja, amibe van "görgőskosár" ott nagyobb terhelés kerül a tügörgökre, de az 800-1100 Ft között van. És bármilyen szimering szintén darabonként vásárolható, Igy csináltam meg már rengeteg motort, és a mai napig mennek, semmi lógással. 10-12ből kijön ha mindent cserélsz, nem pedig 40e.
Üdv!
Nagyon szépen köszönöm,asszem lesz mit átböngészni!
szerintem ne barkácsolj,perselyezés nem a legjobb megoldás,vedd meg proxba azt csá
Sok sikert...
Plussz a porvédők, meg a lengővillában valószínűleg oldalanként két tűgörgő van.
Arra gondoltam hogy mivel a javító készletet is összeállítja pl a Prox,nem áll neki csapágyat gyártani hanem megveszi azt egy beszállítótól,feltételezem eme csapágyakat külön is meg lehet vásárolni kereskedelmi forgalomban,no erre készülök én is :D
Pedig nem fog senki megbontani készletet!Marad a mókolás:Bronz persely...
Köszönöm válaszodat,bár írtam hogy lehetőség szerint 40e összeget nem szeretnék kiadni érte,gyakorlatilag 5 tűgörgős és 2 axiális csapágy beszerzése a kérdés.
olcsóbban nem igen úszod meg a spec méretek miatt.
Csak barkácsolni lehet
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
ezen az oldalon megtalálod a felújító szetteket
Srácok tud vki konkrét helyet mondani ahol 99 CR125 hoz lengővillába és himbába való tűgörgős perselyeket és szimeringeket lehet vásárolni és kb képben is vannak hogy mit keresek,bajai SKF kereskedés nem nagyon tudott hozzászólni a spec méretek miatt...
Lehetőség szerint a 30-40e körüli javítókat elkerülném,gondolom olcsóbban is megúszható a móka,köszi előre is a segítséget!