Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá,lehet,csak azé mondod,hogy neked több jusson
Az akkor jó szűk,szorít mint állat
a 80 éves nem használt olyan mint egy nyílt seb.......má összenőtt
há nem probáltam még, de nem is vágyom rá neked se javaslom
Te má próbáltad,hogy ennyire tudod?Ha igen akkor tapasztalataidat vessed monitorra,hogy tujjam megéri-é 80 évesnek alávágni,vagy leharapja a pöcköm
nemhiszem van amit 80évig se használnak, tehát nem mennek bele az ürezmorák, aztán mégse szeretnéd használni már akkor....
Télleg vajon a pina,az üzemórás?
A jányokat is szokták?
pontos árat nem tudok, de szntem 30-35 körül a hüvely, +munkadíj
ohh bocsi! Hüvejezés!
lehet én tudom rosszúl, de vagy hüvelyezik, vagy újra nicasilozzák...
árat nem tudok, hülyeséget meg nem akarok mondani
most akkor nicasilozás vagy hüvelyezés?
Helló!
Lenne egy kérdésem!
Egy Honda cr 125 ösnek mennyibe kerül a nicasilos hüvelyezés?
Elöre is kösz a választ!
Eladó egy gyári tömítésszett 2007'-es CR125-höz. Gyűrű, csapszeg, felső tűgörgő, csapszegbiztosító stb bent van. 10000,-ft
mindenki motorozni van?
Ja értem.Bocsi félre értettem!
De ha gyorsan nem viszik el akkor lehet meggondolom magam aztán nem adom el, mert túl jók lettek a telók
Tervek szerint ugyan ez csak fiatalabb
cső
mijapáálya?
holnap mikor csapassunk?
szia Zoli!mi lesz helyette?
Ha neked pályára már kicsi a 125, akkor zsír vagy!
Kicsit kétértelmű volt a szöveg, nem én cserélném 125 re hanem mások. Én el szeretném adni az érdeklődők nagy része 125 re szeretné cserélni. Én egy fiatalabb 250 re pályázok
Megkérdezhetem hogy miért cserélnéd le 125-re a 250es cr-t?Nekem hasonló korú pontosan 1992es cr125öm van,én marha jó, de 250es még jobb lehet, azért kérdezem hogy mi az oka a lefelé váltásnak?
egy Yamaha XT 600 tenere persze tudom hogy esélytelen a csere nem is azért írom de am tuti jó a motor az is Bencsik A.-tól van új váltó fogaskerékkel,80eKM, de olyan csöndesen jár mint egy rolex öninditó+berugó nem rossz egyébként...
Ismerős a helyzet... én is így vagyok, vennék egy újabbat de ahhoz ezt el kellene adni. 125-re cserélnék ezerrel...
Milyen motorja van a srácnak?