Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AZAZ. Olyan, mint az éjjel-nappali, tovább tart nyitva
mert te tudtálvolna ócsóbann?
Menek egy kört,majd gyüvök ablakolni
Fasza
25 magyar pííííííííz
Jó hát,mennyié vesztegették?
nem is vártam tőled más válaszra
A nagyobb feltöltéshez van szerepe....meg kilehet rajta nézni
Az ablakon kilehet nézni,szellőztetni,lehet rá szúnyoghálót tenni stb
Tudomásom szerint van olyan blokk, ami forgattyúsházra szív, van, ami meg fent, a henger tövéhez. Ez utóbbinál kell az ablak, mert azon keresztül áramlik a B+L keverék be, amelyik forgattyúsházra szív, annak meg mindegy, van-e ablak vagy nincs.

Többiek segítsenek ki, ha rosszul tudom!
szerinted jólesz bele mert ablak az nincsbenne.
amúgy milyen szerepe van az ablaknak?
Azt tudom, MSN-en beszéltük meg, emlékszem.
Én sem emlékszem pontosan, de tudom, hogy több helyen találtam neked az ebayen postával együtt, végül abban maradtunk, hogy hiába 74-75 dollár, nem gyártanak púpos tetejűt.
keme én mondtam hogy 92-es a srácé és nikasilos henger
szevasztok ez jó szerintetek a 92 cr 125-ösbe a srácnak ezt adták és nyiksz ablak
Mennyit mondtál a namura dugóra mert lehet hogy rosszul emlékszem?
Matricás nyereghuzat,Te magad magával beszélgetsz
Egy a lényeg: rakd össze, azt irány csapatni...már nekem is remeg a lábam, ma raktam fel a matricákat meg a nyereghuzatot, szívesen esnék már párat vele.
én meg csak figyelek
Mindegy. Csak furcsálom, hogy tök ugyanezeken végigmentünk, ajánlottam ezer meg egy lehetőséget húszféle áron, megvitattuk a kérdést oda meg vissza, és nem jutottál semmire, erre egy héttel rá megveszed ugyanazt a dugót, amit az elején ajánlottam, csak épp drágábban, mint amennyiért én mondtam. Te dolgod, fátylat rá.
Más:
Aki megvette a motoromat, most mondta egy haver, hogy érdi kupec, Hondákra van rászállva, állítólag ezt sokan tudják, csak azt nem értem, minek kellett a kamuzás akkor, hogy neki lesz, nekem tök mindegy, hogy krosszos, endurós vagy szobafestő-mázoló balettáncos nyomja a kezembe a vételárat
Nem mondtam senkinek hogy nicasilos! Összekeversz valakivel.
Nem mellesleg: nekem váltig állítottad, hogy nikasilos a henger, de azért 2500-ért megfúrattad, hogy is van ez
Kb. 10 oldalon keresztül értekeztünk róla itt, és máshol is, hogy azért, mert 92-től lapos tetejű kell bele, és csak ahhoz gyárt a Meteor, Namura stb... Te nem figyelsz?
Igazából én sem értem miért lapos tetős dugót adtak mikor azt mondta az ember hogy domború kell bele és keres hozzá. Gondolom nem volt ilyen méretűben na mindegy most ilyen lesz. De occsó volt!