Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

onnan 7 km re vagyok gyere már át légysz!
mennem kell mert reggel korai leszek...majd mailt dobj ha v mi érdekes

az info@motoaction.hu ra kösz
első v. hátsó? Az a hűtőlemezes HONDA?
Amin nincs matrica, az jó, ha valóban karcmentes...azért kell, hogy szép legyen, mert matricázni akarom. Kell még majd vennem két tank-oldalidomot is...
Hamarosan el kell mennem Agárdra a Blackmoto-hoz, lehet, hogy hétfőn...nem tudod eljuttatni oda?
honda gyári fékbetét 5000 pénz:) ami nagyon fog és rengeteget bír...de tudod ugyis nem magyarázom meg az ára is csillagos
az jó had hörögjön!
2500ft!mármint a sv
az első sárvédő ha piros, és tényleg karcmentes, érdekelne...mennyi?
Az olaj nem rossz a bolti árhoz képest, de be sem merem írni, én mennyiért szerzem, mert a tömeg felhördül
azt köszönöm!idomk vannak nekem cr 04 re!Hátsó sv, piros használt, új hűtőpanel fehér,használt első sv karcmentes,meg pl 2t olaj igen olcsón!total racing 2t 2500ft!(3800az ára)....
Meló? Ha jössz haza, hozz egy Showa A kit-et nekem
Bizony...tudom
Egyszer voltam még ott csak, de holnap oda megyünk, hacsak nem szakad az eső. Gyors pálya, sok a nyílt szakasz, az ugrók barátságosak, mély homok az egész, nekem nagyon tetszik. Taksonyban egész eddig homokon nyomtuk, megszerettem.
Onnan van a sapkád is!
ismerem az üzleted, ajánlottam is már másik fórumon. CRF cuccokkal nem tudok annyira mit kezdeni, bár sok kompatibilis a CR-rel, de van pár havernak CRF, rákérdezek majd.
nagyon jónak néz ki az új pálya T ápióbicskén...Jó is rajta menni?
köszi megy az is meg az mx is!
hetfotol indul az angol
jaja
ja ja így van!Látom foglalkozol motorokkal ,meg egy két dologgal..Ha érdekel nekem székesfehérváron van egy Motocross alapra helyezett üzletem szervíz!web www.motoaction.hu

Van jó pár hondás motyóm ami elfekvő és szivesen eladogatnám!
Cr-crf idomok kerekek féktárcsák,sok cumó
csá...tanítod már őket magyarul?
Most esik le, ki vagy. Hogy megy a pitbike? Idén versenyzel?
hali
Borka Jani edzett a nagy pályán, Lánczi Sanyival voltam kint, de ebből ÉN nem számítok , Csiki Balázs egész biztos kint volt, mert rámsózott egy első gumit 10ezerért, volt egy osztrák srác Yamaha 250 4T 18-as számmal, nem tudom, ki volt, de jól ment, más így hirtelen nem jut eszembe...de holnap edzést tart ott a Borka, biztos lesz kint pár kaliberember.
keme! kik motoroztak ma monoron az első osztályból?
üdv
Teló az első , aztán képbe kerül a gumi és a lómicsoda is.
most megsimogatja a lódarazsat,ami beszorult az első teló és a gumi közé,vagy mi másra tetszett gondolni,kend?