Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ot az ebay neked mondjam
Szivesen segitek a felujitásban! Elérhetőséget az adatlapomon találsz a többit megbeszéljük privátban!
Keresd meg Pézsmatulok nevű társunkat, ő az ilyen aprólékos finom munkák embere.
Ha tudsz ProTaper Contour-t 11ezerért, nekem kellene egy olyan 10-15 db. Köszi.
amiböl a kormány 11
csak kérdeztem. vettem énis ebay 17e.
Hy ! A kormányt szivaccsal ,magasitoval,markolattal együtt 36ért vettem. Mit adsz érte ?
Magam is ezen tanakodtam. Tudtok valakit aki vállal ilyesmit?
hy. a kormányod menyibe került?(contour)?
hello esetleg nem tud vki eladó cr 250 '96-os hoz rezot? egyaránt jolenne gyári vagy akár vmi nevesebb rezo is! lényeg hogy horpadásmentes és hegesztésmentes legyen! minél jobb állapot.... már érdeklődtem mesterszálláson, tarjánba de sehol semmi.... esetleg vki nem tud vhol egy kosza rezot?
Sziasztok CRF450 hez van komplett Triball Skill matricaszettem idomgarniturával és egy merevitönélküli PRO-TAPER kormány kormányszivaccsal,renthal markolattal,kormánymagasitoval ha valakit érdekel ! ujonnan vásárolt szinte karcmentes. Uj árak feléért odaadom öket!
Holnap hívlak.
ok várom hogy szólj hogy mi legyen!
Kizárt. Szegedre kell mennem
Ebből postázás lesz, legfeljebb utalok vagy postai utánvét.
srác jössz holnap?
Várható volt
Hello! Sztem ujitsd fel a blokkot! Mivel vizzel csak a forgattyúsház tud megtelni az pedig aluminium igy ha ott kicserélsz mindent és rendbe teszed az egészet, akkor is olcsóbban fogsz kijönni mint egy komplett blokk megvételével és felujitás után tudod hogy patent a gép. Ha veszel egy blokkot lehet hogy ott is felujitani kell!
Tapasztalatból mondom hogy komplett blokk csak aranyárban van feltéve ,ha találsz.
Sziasztok hever pár éve a garázsomban, egy CR250 88 asom aminek a blokkja megtelt annó vizzel, és kissé rozsdásodott.
Keresnék komplett blokkot bele, vagy bármi megoldás érdekel.
régebbi yamahák is ilyenek
elkelt.
Írtam mailt, akkor az első sárvédő és a fékbetét tuti.
üdv jó éjt a számom mentsd el ! csörögj 06302033084 ha erre vagy....
igen a lemezes természetesen origi honda csomag bontatlan
ok, jóéjt!