Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja. Lapos. De mondom, jó az, nekem is ilyennel ment a 90-es CR125 egy évig, meg ki tudja...azzal adtam el. És az ráadásul Meteor volt.
Honnét veszed,hogy nem belevaló? Lapostetyűs?Jó vanaz,ablak gyárilag nincs a 89-en.
Megvetted ugyanazt, amit én tanácsoltam, csak nem pont bele való...de jó lesz az.
És mit mondott?
A csapágy nem drága bele,azt úgyis sokat kell cserélgetni
Na,csak jó lesz nem unatkoztok ti sem
Oké
szeva mester

megoldódott a drz karbi csak vizes volt a benya aztán az gecizett,ki lett fújkálva azt most megyen faszán!
a ktm böl kivettem a hátsó kereket hogy viszem gumit cserélni erre serceg a csapágy benne!...----(((
Hát de. Ne haragudj ,de most nem kell egyenlőre nem fontos már. Majd szólok ha aktuális. köszi
Mondtam én neked Valakinek nem kűdtünk könyvet,csak nemtom kinek,nem neked?
Nem szeretném itt rontani senkinek az üzletét ,de elárulom Daróczy motor Göd. Szerintem nagyon korrektek!
Nem bírtam ki,felhívtam!
Szia!
Meglehet kérdezni hogy hol jutottal hozzá ilyen olcsón a dugóhoz? illetve a fúrást is hol csináltad?
Lassan összeáll a '89-es CR125! KEMÉNEK mondom találtam viszonylag óccsón namura dugószettet 14800ft-ért. Amit csináltattam még: henger fúrás 2500ft, hengerfej felújítás mert össze volt gányolva most elvilág gyári sürítése lesz 6000ft. Még a gyújtást várom azt is felújíttatom.
És az akkora gáz hogy hüvelyezve van a henger?
Szerényen elhallgatják, hogy hüvelyes a henger, hogy a himba első csapjánál 2 db. sima csapágy van beütve, hogy a hűtő agyon horpadt, a fékbetétekkel kb. még fél üzemórát lehet menni, hogy az első gumi agyonra van repedve-szakadva, az első sárvédő 2000-2001-es motoré, a hátsó szét van törve...stb...amiket én mind elmondtam nekik. Szerintem fognak rajta nyerni 40-60ezer Ft-ot meg minimum egy ellenséget.
Ötsém gyorsak mint villám,nem szaroztak az éccaka Inkább aludt vóna

Ez kész

Szerintem még tegnap éjjel rátették a matricát és a nyereghuzatot, lefestették a kipuffot és leszedték a 22-est
1 kérdésem lenne MANSTER DEKORSZETTET szeretnék Cr 250-re merre találok?Vas műszaki bolt?takarmánybolt?
Lol nem semmi,felragasztotta a matricákat azt már adja is tovább igazi nepper
Mesés Magyarország,meg mindenki hülye, azt hiszik
1évet fiatalodott, meg 110ezerrel drágább lett szép...
És hogy tudták ellopni a wr-t?Nem voltál otthon?Vagy olyan jót aludtál hogy semmi?
Az Az 2004