megoldódott a drz karbi csak vizes volt a benya aztán az gecizett,ki lett fújkálva azt most megyen faszán!
a ktm böl kivettem a hátsó kereket hogy viszem gumit cserélni erre serceg a csapágy benne!...----(((
Lassan összeáll a '89-es CR125! KEMÉNEK mondom találtam viszonylag óccsón namura dugószettet 14800ft-ért. Amit csináltattam még: henger fúrás 2500ft, hengerfej felújítás mert össze volt gányolva most elvilág gyári sürítése lesz 6000ft. Még a gyújtást várom azt is felújíttatom.
Szerényen elhallgatják, hogy hüvelyes a henger, hogy a himba első csapjánál 2 db. sima csapágy van beütve, hogy a hűtő agyon horpadt, a fékbetétekkel kb. még fél üzemórát lehet menni, hogy az első gumi agyonra van repedve-szakadva, az első sárvédő 2000-2001-es motoré, a hátsó szét van törve...stb...amiket én mind elmondtam nekik. Szerintem fognak rajta nyerni 40-60ezer Ft-ot meg minimum egy ellenséget.
megoldódott a drz karbi csak vizes volt a benya aztán az gecizett,ki lett fújkálva azt most megyen faszán!
a ktm böl kivettem a hátsó kereket hogy viszem gumit cserélni erre serceg a csapágy benne!...----(((
Meglehet kérdezni hogy hol jutottal hozzá ilyen olcsón a dugóhoz? illetve a fúrást is hol csináltad?
Ez kész
Szerintem még tegnap éjjel rátették a matricát és a nyereghuzatot, lefestették a kipuffot és leszedték a 22-est