Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő már meg. Most más jön.
na,megkapta a krosszmasina,ami jár neki?
ez tény...ellenben az ázsiaiak mind rohadtul hasonlítanak egymásra
meg a ZXRnek most raktam vissza az olajteknők mert le kellet venni. egy brenzon-stift bele eset
...Mert az európai ember nem hasonlít az ázsiaira...
ilyen fékcső elvezetést kis KXen is láttam már
és nem ez az egyetlen "érdekes" megoldás a KTM-ekben...
hát a KTMnek a fékcsöve alul van elhúzva a villa alatt és olyan mint egy S betű és tuti megakad benne a levegő. De pl. 6 dugattyús féket 10 perc alatt kilégtelenítek, nekem ezért volt furcsa a KTM.
De most sem lett tökéletes, pedig alulról töltöttem fel. A Kawa már teljesen kiidegel, húztam le a vezérműtengetycsapágyakat 12Nm (gyári adat) és az egyik megszakadt .
Fékre meg hallottam millió módszert, ezért kérdeztem.
Na,ahhoz van eszed,szar féket meg nemtudol légteleníteni,elmész ám te is a hótkóros fa..oszlopra
felesleges, akkor sem ugorja meg a nagy asztalt
egy ZXR 750re rakom fel a hengerfejet
És az azt meg micsoda,pumpálod a lányt?
Jah kísz, de most mással szenvedek
Mé,úgy nem kell légteleníteni?
Kísz van-e má?
...nyelével
...ahogy Csika írta. De 10 perc alatt nem fog lelégtelenedni. Esetleg egy fa, -vagy műanyag nyelű csavarhúzó nalével megkocogtathatod a féknyerget, néha előfordul, hogy egy-egy kis szegletében megtapad légbuborék. Én az enyémet vagy másfél órán keresztül cseszegtettem, de felkeményedett rendesen. Türelem! ...egyszer csak jó lesz.
Vagy alulról felnyom..
Gormányt betekered,balra,tartály teteje leszed,fíkoil bejönt,felpumpál,benn tart,légtelenítőcsavar lazít oil gyün,majd visszahúz,pumpál,benn tartmlazít,meghúz,addig míg jó nem lesz
Hali!
Segítség kellene!
Nem birok kilégteleníteni egy KTM MX 250 első féket. Ti hogy szoktátok csinálni a légtelenítést?
Motorozásba már annyira nem döglök meg,mert már nem teszem oda a testem,nincs miért,jobb úgysem leszek már,megdögleni,vagy feleslegesen egy kis magamutogatásért összetörni magam,mint sokan,nincs értelme,meg dógozni is kell.Motortolás közbe kiköpött tüdőbe, viszont nincs ellenfél
IIIgen ,szeretnék ingyen, év végin visszaadom Tényleg
Na,tudod te milyen Ezzel lehet érzékeltetni azoknak,akik fiatalon erőből akarnak motorozni,vagy erőgyárat venni(mert az erősebb az jobb,meg nem kell annyit költeni rá Nem a picsát ),hogy a 125-bőven elég kezdőknek,még 80 kilósnak is,vagy középhaladóknak újrakezdőknek,és profiknak is.250 4T is bőven elég,az viszont már a gazdagabb kategóriát képviseli
Ingyen nem kell,csak jó áron legyen és nem leharcolt.