Néde,aszonták át lett szelepelve.Dehogy van,még szűz volt,majd most át lesz,de csak lemezelve Olaj,szimmering oké volt,de darabos volt,ragadt is, jó is volt is, nem is,nemrég csinálták.Hát kimosta bammeg szétszedés nélkül benzinbe,erre a felső ütköző elkezdett málni,szép nyúlósan,mint a méz,meg darabosan is, azt dugított itt ott,szípen bedagadt egy két furatba is .Na, ez a szopós meló,pici pízé,mikor más után kell dógozni,a 2 perces hülyesége miatt.Hú, ugyan hányan csinálják ezt otthon?
Én kötötk ilyet is olyat is,szopok néha mint állat,azé én is tudom szidni más anyját,de nyugodtan alszok Minnyá csinálok telórú képet,olaja fasza volt,állítólag "neves" csinálta,de.......jáááá,memmutatom mija baj
420-ért vitte el a srác, a HGS és a ProTaper megmaradt nekem, adtam vele egy matrica+üléshuzatot (meg két Castrol olajat és egy első gumit, amit én már nem teszek fel, de ő endurozni még elhasználgatja). Szerintem mindenki boldog volt.
jó hát ezt én is tudom.az bosszant hogy tudom hogy ebből kifolyólag mindent drágábban adok,még bunkóbb leszek az emberekkel,még még többet kell dolgoznom.ez egy kövérebb olasz ut .350é vettem hétfőn. persze fingom sincs hogy ki lehetett mert egy nap jön 3-4 szarházi/a vevők/,magyar,román,szerb, a cigány az ilyet nem lop,de a magyar féreg az igen.leszarom.
Szerintem ültetik a témát 1-2 hónapot, aztán vagy itt lesz alkatrészbe szétkapva, vagy átmatricázás után román, szerb, szlovák vagy ukrán apróhírdetésben.
Neked nincs akkor gyári rezód? Szatyinát hívtam, 20-ért adna egy kissé horpadtabbat, vagy a HGS-ért cserélne, de nem fizet rá. Erre egyszer még ráfizet.
Emlékszel, mikor másodjára voltam nálad, kérdeztem, hogy nem gáz így tárolni a motorokat, utcán meg mindenfele? Mondtad is, hogy felétek nem divat ellopkodni...Hát, most jött egy divatdiktátor, hogy legyen háza hat emeletes, lift meg lépcső nélkül, oszt a nyavaja rángassa föl-le...
üdv az enyémet is csak éppen senki nem fizetett érte: yamaha wr 400 98as alutank,blokkja okádékul körbepasztázva,dob csinált sportdob,könyökön van egy horpadás,hátsó tárcsa kuka,vázszáma: JYACH02W7WA000700 aki hasznos infot ad 50000ft-ot fizetek,ha meg is találja 100-at
Kormány,markolat ismerős...