Ha új dugó,hajtókar lesz benne,csapágyak stb.Azt még kaját is normálisan hozzáállítod állat lesz Tuningokról a profibbak nem beszélnek,csak csinálják.Ezer és egymillió variáció van Mind más és más.
sziasztok ingyen nyeremény
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna
Cső.
Ahol kis párom dolgozik, akciós az utolsó 4db 20 literes olívazöld benzines kanna, 5500Ft/db. Én veszek egyet, meg egy haverom kettőt, még van egy. Délig kell visszajeleznem, hogy kell-e valakinek. KELL VALAKINEK?
Sziasztok! Lehet annyiért is venni nem tom,én itthon vettem a hondánál ezek szerint kerestek rajta egy keveset Na mind1 lényeg a lényeg szivaccsal,markolattal,kiemelövel 18.000 az ára ha vkit érdekel
Most nekiállok az újnak.
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna
http://data.hu/get/2258204/Hog...
Ahol kis párom dolgozik, akciós az utolsó 4db 20 literes olívazöld benzines kanna, 5500Ft/db. Én veszek egyet, meg egy haverom kettőt, még van egy. Délig kell visszajeleznem, hogy kell-e valakinek.
KELL VALAKINEK?
8820 Ft a postája, 11400 az ára: 20220Ft/db.
mondj. lehet bovli azt nemtudom.