Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott van neked a Yami. Képen mutatós. Nem sok baja lehet, te meg elvileg szerelő vagy, vagy mifene.
Na,arra rínék
Ott a második sorban a
Helyedbe,örülnék,nem rínék
Elvitték a régi gépem tegnap
Most nekiállok az újnak.
Ha új dugó,hajtókar lesz benne,csapágyak stb.Azt még kaját is normálisan hozzáállítod állat lesz Tuningokról a profibbak nem beszélnek,csak csinálják.Ezer és egymillió variáció van Mind más és más.
sziasztok ingyen nyeremény
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna

http://data.hu/get/2258204/Hog...
ebben a formában faragtál már így meg hengert? Mi várható szerinted? Vagy mi lesz a hátránya?
Jóhogy,én má dobnám is fel
Szerinted mii várható érdemes fel tenni? Fúrás dugó bele. Merjek rá költeni jó lesz?
Skirály
szert tettem egy hengere! egy likkal többet faragtak rá az osztrákok otthon!vajon jó lehet ez így? blokkot is meg faragták a 3 leömlővel :)
Honda CR 250 2002-2004 gyári rezóért HGS tuning rezót adnék, értékegyeztetéssel.
Gyenge, mi?
Igen,miért?
Csika! Te tuningoltál már cr hengert?
Sziasztok! Csinált már valaki tuningot cr 250 hengeren?
biztos találsz olcsoban. 15 db után leeht átvállajáka postát is:). ost mégsem 30 mint ithon sokhelyen
Cső.
Ahol kis párom dolgozik, akciós az utolsó 4db 20 literes olívazöld benzines kanna, 5500Ft/db. Én veszek egyet, meg egy haverom kettőt, még van egy. Délig kell visszajeleznem, hogy kell-e valakinek.
KELL VALAKINEK?
Mogyoró bokorból kell egy méretes darabot kivágni, azt gőzöléssel formára hajtani és kiszárítani.
Elavult kormány az
Sőt, elszámoltam.
8820 Ft a postája, 11400 az ára: 20220Ft/db.
Ez durván 13800-ból van itthon, azért mondtam, hogy ha 11-ért tudsz, kérek 15db-ot
Sziasztok! Lehet annyiért is venni nem tom,én itthon vettem a hondánál ezek szerint kerestek rajta egy keveset Na mind1 lényeg a lényeg szivaccsal,markolattal,kiemelövel 18.000 az ára ha vkit érdekel
http://global.ebay.com/Pro_Tap...
mondj. lehet bovli azt nemtudom.