Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyél rá hőmérőt Minek az rá?Súlynak?
meg nem teljesen csonkban hanem kb ahol a leg szélesebb meg az alján az egyenesebb résznél.
Ezt én is gondolom de mégis mennyi lehet?:D
annál sokkal melegebb a rezó
ezt kell hogy fixálja merevvé egyben rugalmassá tegye:http://www.novia.hu/?a=termeke...
van ilyen ragasztó de legtöbbje csak 140-150 fokig hőálló
Ezért kérdem
Kössz a tippet de igazából nem arra kell! mert a új rezó lesz ami nikkelezett!
Az hogy hány fokos az azért kell mert védőt akarok rá csinálni amihez hőálló epoxi gyanta kell!
Nyugodtan fújd le azzal a mérsékelten hőálló fekete spré-vel.
Hali!
Lehet ez éppen nem ide illő, de valaki megtudná mondani hogy egy 250-es cr rezonátora üzemi hőmérsékleten hány fokos lehet?
A keme árulja,de az ára is ott van,hogy mennyi
sziasztok
had kérdezzek már egy olyat hogy a HONDA CRF 450 X üzemórás gép? ha igen mennyi az üzemórája? (a segítséget előre is köszönöm)
csak azért kérdezem, mert én 8-9 körül adom a nullázhatót, ami üzemórát és fordulatszámot is mér, le lehet nullázni gombbal és be lehet állítani, hogy hány üzemóra lejárta után figyelmeztessen.
Na
2 ezer, tőlem, azonnal Az új 7000 ft
Na hát nem tom ,hogy nullázhato-e? Mennyit adsz érte jobban tisztában vagy az árakkal biztos!?! AMugy 66üzemora van benne! A motort is ujonnan vettem meg a méröt is de már nem emlékszem mennyi volt az uj ára !? Mondj egyet te
Van abba még,lambda szonda is meg kávéfőző és kenyérpirító
Nem ismerheted mindegyik évjáratot
mert egyik hondához se adnak gyárilag mérőt?
Oké.
Mennyiért adnád? Nullázható?
Fönök benne van a honda felirat! Miért nem lenne ez gyári?
150
A másik betáraz,azt készül,ti meg menekültök,mindent eladtok?
Igen, úgyhogy most a 03-ast el tudom adni normális áron.
sikerült megvenni a másikat amit 450 ért kínáltak?
Egy éve van meg, és tettem bele 78 üzemórát...ennyi idő alatt rojtosra finghattam volna az ülést, ha nem lennék úrigyerek
Még rendesen teli sem pukiztad az ülést és már is eladod?