Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott nem kapok......esetleg ha latsz megkoszonnem ha szolnal :( ....
sawhty, ebay?
11990 egyben mind . Megegyeztünk?
és első, hátsó sárvédő egyben?
szeretném egyben ::::::::::::::::::
meg mindig nem kaptam blokkkot cr nek:( .....ha valaki lat valahol vagy tud kerlek segitsetek.....koszi elore is
majd csinálok...de semmi extra, egy gyári 2004-es.
450
sziasztok!
lehet hülyeség de nemtom! Lenne egy olyan jellegű kérdésem, hogy jelen esetben egy 94-es cr125-re rá lehet e rakni fiatalabb cr125 kipuját? persze tudom hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen
első sárvédőt mennyibe méred?
mennyit kérnél a régiért?
Képet
Ez csak egy extra funkció, hogy mutatja azt is, de úgy is lehet programozni, hogy egyáltalán ne mutassa. Nekem akkor jött jól, mikor baj volt a beállításokkal, és tudtuk nézni, hogy konkrétan meddig pörög ki, és a gyár mit ír, meg hogy hol nyit a power. Nem feltétlen szükséges.

Jaja, vettem egy évvel fiatalabbat, nincs nagy különbség, csak fiatalabb és nikasilos, a "régit" eladom valami normális áron.
Szia Keme! A fordulatszám mérős üzemóra mérő miért jobb? Annak mondjuk látnám értelmét, hogy alapjárat környékén ne számoljon. Erről van szó, vagy más praktikus haszna van?
(kézenfekvő válasz, h mutatja a fordulatszámot, de ennek nem látom sok hasznát)

Vettél új motort? Erről lehet tudni valamit?
gyárilag sose volt hidrós kuplung szerintem
és önindító sem, csak az x-en.
A 2007es még bovdenes
sziasztok
kérnék némi felvilágosítást?
A CRF 450 hidraulikus kuplunggal van e, ha nem mikortól?
VAlamint mikortól van e ha van önindítós kivitel?

köszi
Pedig ez zsír ,ennyiért
Ha valaki érdekel, van egy Wiseco főtengely jav.szettem, CR 250 1984-2001, 19900Ft. Vadonatúj, számlával.
sziasztok. ELADÓ crf450r 2005 ös idomszett. elsö hátso sárvédö,hütö oldal idom, elsö féktárcsa védö! Nem törött nem hegesztett, DE némi karc diszíti! bolti ár töredéké ér.
súlynak? hát nem hinném hogy egy kevlár paplan meg pár deka ragasztó olyan nagy súly volna! Egyébként ilyet lehet venni is csak annak az árából vehetnék akár egy tartalék rezonátort ha netán megsérülne