hello én tudok neked jobbos balos cr 125 hűtőt! csövekkel mindennel együtt! bontott cucc de teljesen okééé! egyik havernak maradt! ha kell esetleg akkor irj azt megadom a számot! olyan 22 körül akarja hirdetni de sztem tudsz belöle levenni kicsit! remélem tudtam segiteni! ha érdekel irj forumra vagy irj emailt avgy hivj fel! adataim mind megtalálható az adatlapomon!
Srácok, köszi szépen a tanácsokat, sikerült Eléggé ki van már az a csapágy, nem csoda, h kotyogott a hátulja.
Fuckopancs, még nem vettem meg, valszeg a pinkmotors-tól fogom, prox márkájút. A honlap szerint lehet külön-külön is rendelni, pl csak felsőt.
Keme, Te honnan rendelted, ha nem titok. Néztem az ebay-en, tényleg olcsóbb, de ha hozzá veszem a postát, úgy már nem. Legalább is ilyen kis tételnél. (nekem csak a teló felső részéhez kell alkatrész)
Na szia!
Van mellette egy pici zéger ki kell venni és kisajtolni a helyéről és nem ütni!ez fontos,van is ilyen csapágyam vadi uj honda gyári félár körül!üdv info@motoaction.hu
Heló! Azt tudom, hogy én nem mennék ki, attól sokkal lustább (na meg fázósabb) vagyok, pedig a motrizás má nekem is hiányzik. Ja! ...és mocskosul rühellem a "csupa sár" pályát!
Szevasz vazzze! Lányom mondja, hogy msn-re ki van írva, hogy ma crossz, ha törik, ha szakad. Közben meg itt írogatsz? Mi van? Szar a pálya? ...mondjuk azt gondolom, hogy tök latyak, meg dzsuva, de amennyire ismerem az elszántságod, nem szokott ez gondot okozni neked!
Biztos. A legjobb, mikor valami kontár szétszedi, látja, hogy szar, tesz bele egy kis zsírt, és ugyanúgy összerakja. Majd még közli is a tulajjal, hogy "a himbát szétszedtem, kitakarítottam, kicseréltem benne ezt-azt stb. blabla"... közeli ismerősöm járt így.
Na, nekem pont most lett a 03-as cr250-en ez a szem és az alsó (meg a teljes himba) felújítva. Az itthoni árakat meglátva inkább szereztem külföldről, majdnem fele annyiból kijött. Egy tanács: nagyon ésszel kell a szetteket válogatni, sokféle összeállítás van, és a legtöbben pont ez a felső szem nincs benne! Sok sikert, amúgy rohadt jó érzés, mikor egy millimétert se kottyan a segge
Hali! Nem olyan ördöngősség az Te! Valamilyen erősebb tű-vel (pl. zsákvarrótű, vagy elköszörülsz egy bicikli küllőt, vagy bármi ilyesmi) és alá tudsz nyúlni úgy hogykifordul a nútból az egyik végénél. Utána már tied az a seger-gyűrű!
Nem találtam mára táncpartnert, egyedül meg nem töröm össze magam...legalább volt ma is időm motort karbantartani, rendet csinálni...
üdv
üdv
Fuckopancs, még nem vettem meg, valszeg a pinkmotors-tól fogom, prox márkájút. A honlap szerint lehet külön-külön is rendelni, pl csak felsőt.
Keme, Te honnan rendelted, ha nem titok. Néztem az ebay-en, tényleg olcsóbb, de ha hozzá veszem a postát, úgy már nem. Legalább is ilyen kis tételnél. (nekem csak a teló felső részéhez kell alkatrész)
Van mellette egy pici zéger ki kell venni és kisajtolni a helyéről és nem ütni!ez fontos,van is ilyen csapágyam vadi uj honda gyári félár körül!üdv info@motoaction.hu