Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tank és idom cserélhető,de a lengővilla,központi,kipufrendszer és a váz is más a 87-88ason
Telefonáld le holnap ott, ahol mondtam, olcsón megúszod. Nem kell tökéletes, ha elég a JÓ is, és üres a tárca
láttam már párszor. azért köszi
a motorszám csak a blokkfél évjáratát mondja meg,mert cr-nél a 87es blokkfelét beszerelheted a 01es aluvázas motorjába is,amugy valóban a tank és az első 2idom is más
Fúrt henger (54,3kb most)
Lehet hogy rosszul tudom de a teló cserélhető. A terelő szintén. Nem?
akkor az a henger már hüvelyes. a89esen gyárilag már nicasilos henger volt,tehát 20év alatt vagy már meghüvelyezték vagy cseréltek rajta hengert/esetleg többször is/. a lényeg hogy meteort nem tudsz beletenni mert az csak nicasilos hengerhez van,vagy prox vagy passz.de kb prox lesz a legolcsóbb sztem
a váz 89-es, mert a 90-es az fordított elejű a 88-as meg más hűtőterelővel van szerelve.
Aztán, hogy a blokk milyen, azt csak a motorszám mondja meg.
Segítek, bár nem érdemlitek meg
A lényeg 54,5 méretű dugószett kell a motorba de nem 30ezerért. A dugó meg többnyire évjárat függő...
Bazeg, ne írjatok ennyit, egy pár pillanatra néztem meg Giselle-t csábító fehérneműben, erre lemegy egy oldal...
90töl hpp-s.vagyis kb 89 szeptembertöl
ezt eddig is tudtam azért élek itt
sárga résznél
nekem neee. hengert csak megfelelő kipufrendszer birtokában lehet cserélni az előkamra miatt. mi a probléma az évjárattal,teljesen mindegy mikori akkoris ugyanugy van hozzá bármi
Akkor 89-ben még csináltak ATAC-os blokkot?
Nem tom ki bütykölte de még annyira sem értett hozzá mint én
ez mind cserélhető alkatrész. Nem mondtam hogy gyári állapotú Holnap leolvasom valahogy azt a kú.va motorszámot.
én semmi rendellenességet nem látok a képek alapján.max lefestették a hengert feketére vagy annyira koszos,ebbe gyárilag ez a blokk/henger/ van
A kollega azt mondja, hogy ez valami hibrid, és ATAC-os blokk van benne
89.mert a 87es narancsvörös,a 88as már piros de mindkettőnek a központi gáztartálya az ülés alatt van és a kipufkönyök is fölül megy
Érdekes feladvány, hogy ez 88 vagy 89
Még ez is
Keme