ELADÓ!
Suzuki drz400e 2004-es évj, papír nélküli hobby célra eladó vagy crf250-450 csere érdekel esetleg cr250 csere-beszámítás!Ára 520ezer csere ár 550ezer!Hibátlan állapotban van és ez nem csak szöveg!Tel.szám.:06306358366
Én csak azt tudom,hogy a nemtudás,nem mentesít a felelősségre vonás alól Adhatunk mi itt tanácsot,vagy bárhol,bárkinek motorozással összefüggő dolgokban,úgyis csak az a jó amire magától rájön.Persze az meg az,amit elmondunk nekik .Majd előadják másoknak,hogy ez így jó,mert Ő erre rájött .Meg ezt vegyed meg azt,mert ezt mondják róla,meg azt .Tapasztalat,meg béka segge alatt,de ha én, vagy profi mond valamit,az majdnem sértés,meg mi "okosak" vagyunk.Sokszor én is viccelődve segítek,vagy csak kötözködök,mert úgyse jó az amit én mondok.Aki meg eddig hozzám fordult, szerintem nem bánta meg. Röviden ennyi.
1000RR itvannak a megígért képek tekercshez van alaplap tegnap elmentem a srácnál és megnéztem az a baj hogy ő nem ért hozzá és nem értette hogy mit kérdezek telefonon.
Szasztok pajtik!
Ha valaki tudna nekem segíteni akkor azt nagyon megköszönném!
Nemrég vettem egy 05 ös CRF 450R t és átesett egy full generáláson de fontos alkatrész kimaradt belőle, a gyári levegőszűrő felfogató műanyag ház. Ilyen kellene nekem, ha valakinek van a sarokba vagy tud valahonnan ilyet passzolni akkor lécci írjatok már.
azért ezek a motorok ennél finomabb szerkezetek szerintem, de abból amit leírtál azt gondolná az ember, hogy az a METEOR dugó bele való, csak gyengébb minőség és ezért nem való versenyzésre.
Pedíg arra is jó lehet, ha megfelelő.
A katalógusokat pedíg azért kell böngészni hogy ezeket a kicsi különbségeket észre vedd.
De ha nem, akkor olyankor kell észre venni, amikor beszereled, hogy más az égéstér kiképzése, mint a dugó teteje.
De nem folytatom, mert én nem akarlak lejáratni.
Csak mond meg mindíg a tutit mindenkinek és akkor minden oké.
Na, elálmosodtam én is...
Biznic az biznic...túl kicsi vagyok én, hogy jelentős forgalmat vegyek el, és nem is haszonért csinálom, amit nyerek, az kb. "elsütizni" elég, hogy a nagy Fekete mestert idézzem...szóval nem érdemes rám haragudni
Hiába próbálsz azzal lejáratni, hogy úgy tünteted fel, mintha én, a lelketlen pénzéhes kéjgyilkos, ész nélkül mindenkinek minden szart el akarnék adni. Előre megmondtam, hogy nem a Meteor a legmegfelelőbb abba a 89-es CR-be. Ugyanakkor azt is megmondtam, hogy belemegy, és menni is fog vele, nem pedig egy katalógust böngészek. Úgyhogy a boldog vásárló nem abban a hitben teszi bele, hogy tökéletes lesz, neki az is elég lehet, ha JÓ, ő dönti el. Aki 15-ért vesz dugót, holott 19-ért oda való, tökéletest is kaphatna, az lóerőkben is tud kompromisszumot kötni, ha a pénztárcája nem enged éppen mást. Ezen én is végigmentem annak idején, nekem is így került a 90-es CR-be Meteor dugó. Megjegyzem, motorozni megtanulni bőven jó volt. Én részemről egyetértek veled, hogy mindenki annyit keres, amennyit tud, van, aki havonta ad el 50% haszonnal, van aki hetente 20%-kal, én meg ötletszerűen, hébe-hóba még kevesebbel, a többi meg matek.
Nem dehogy, mindenki annyit keres amennyit akar, vagy tud.
Nem akarok az árakkal versenyezni, viszont én nem ajánlok ki olyan terméket amit bele lehet szerelni a motorokba és a boldog vásárló boldogan beszereli abban a hitben, hogy belevaló a megvásárolt alkatrész, ebben viszont már mindenképpen versenyképes vagyok.
Konklúzió:
1. 1992 előtti CR125-ben a METEOR dugó gyengébb teljesítménnyel jár
2. a Prox szettet érdemes tőlem venni, még a boltoknak is
3. robogotuning.hu-nak vékony az ujja
A hivatalos listaár engem nem annyira érdekel. A Meteor dugónak a katalógusában valóban 92-03 van írva, mégis az 1990-es CR125-ösöm kiválóan működött vele. Köszönhető a Honda jó szokásának, hogy 88 óta tök ugyanazt a HPP-s blokkot teszi a motorokba.
Suzuki drz400e 2004-es évj, papír nélküli hobby célra eladó vagy crf250-450 csere érdekel esetleg cr250 csere-beszámítás!Ára 520ezer csere ár 550ezer!Hibátlan állapotban van és ez nem csak szöveg!Tel.szám.:06306358366
Ez a történet nem az árról szólt.
Erről mond véleményt.
VAGY HALGASS!
Ha valaki tudna nekem segíteni akkor azt nagyon megköszönném!
Nemrég vettem egy 05 ös CRF 450R t és átesett egy full generáláson de fontos alkatrész kimaradt belőle, a gyári levegőszűrő felfogató műanyag ház. Ilyen kellene nekem, ha valakinek van a sarokba vagy tud valahonnan ilyet passzolni akkor lécci írjatok már.
Pedíg arra is jó lehet, ha megfelelő.
A katalógusokat pedíg azért kell böngészni hogy ezeket a kicsi különbségeket észre vedd.
De ha nem, akkor olyankor kell észre venni, amikor beszereled, hogy más az égéstér kiképzése, mint a dugó teteje.
De nem folytatom, mert én nem akarlak lejáratni.
Csak mond meg mindíg a tutit mindenkinek és akkor minden oké.
Biznic az biznic...túl kicsi vagyok én, hogy jelentős forgalmat vegyek el, és nem is haszonért csinálom, amit nyerek, az kb. "elsütizni" elég, hogy a nagy Fekete mestert idézzem...szóval nem érdemes rám haragudni
Jóéjt mindenkinek!
Nem akarok az árakkal versenyezni, viszont én nem ajánlok ki olyan terméket amit bele lehet szerelni a motorokba és a boldog vásárló boldogan beszereli abban a hitben, hogy belevaló a megvásárolt alkatrész, ebben viszont már mindenképpen versenyképes vagyok.
Ja, meg rövidebb is 3 mm-rrel
Konklúzió:
1. 1992 előtti CR125-ben a METEOR dugó gyengébb teljesítménnyel jár
2. a Prox szettet érdemes tőlem venni, még a boltoknak is
3. robogotuning.hu-nak vékony az ujja
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akkor ezt értem