Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tel számom : 0630-449-86-83
hát izé, szerintem ilyesmivel nem viccelj...
ja és ez kérdés/kérés akart lenni, csak véletlenül raktam pontot
bocsi
Apropó telefonszám... Papesz megosztod velünk mobilszámod.
Nyugi nem zaklatni akarlak csak ha szombat reggel magaalá gyűr a hetesbusz tudjak küldeni egy SMSt, hogy kések 2 percet
nem mintha nem lenne erényem a pontosság...
A siófoki csapattól meg kell egy telefonszám és minden el lesz sikálva, térkép is lesz nálam
Én nem azt mondtam hogy autópályán kell menni csak nem értettem miért a pálya mellett van a gyülekező
A többit majd ott kitaláljuk.

Labdát hozok meg kártyát is :D
Ja és fürdőruhában fogok menni-(bikinibe kell menni?)
Remélem jössz a brokkoliddal!
Akkor Zamárdi megjegyeztük a Balaton már melegszik szépen süt a nap és jó időt is mondanak
Akkor a helyszínen tépem össze a jogsid Ha a sárga Meki jelet nem látod a pályáról, akkor menthetetlen vagy Ráadásul, ha időben indulsz sanszos, hogy egy-két szintén oda tartó motorosba akadsz
ja, nem tudom feltűnt-e valakinek hogy össze van ollózva...
Eeeeee! Én is mérnökacconyság lettem a múlt 7en csak én jól titkolom! de most hogy eldicsekedtél, letuszkollak a trónról
na mibe fogadunk, hogy valaki nem találja meg az 1 mekit ami mindent visz :D (magamra tippelek, mert béna vagyok) de majd kiderül
Őrzöm! ...rajta van a KULCS!
Sajna a szombati túra esélytelen most nekem, elég sok a meló. MSN -en elérsz majd, meg remélem ( meg meg is ígértem a klubcicának! ), hogy egy túrára elnézek majd veletek is. De addig is, szedd össze mi is kell a webhez meg fórumhoz nektek, és a domain átregisztrálást is intézem ha szükséges. Az 1 db virtuális sört meg megisszuk együtt.

A vírusok egyébként sokszori tapasztalat alapján: FTP jelszólopó progikon keresztül másznak fel. Azaz a gépedre beszedsz egy trójait, az pl. a Total Commanderből kiszedi az FTP jelszót, és minden php és html állományt módosít a szerveren. Logokat nem kértetek a szolgáltatótól? Abból minden kiderül, és alapból küldenie kéne, azzal fedi le magát, hogy nem az ő szerverét törték meg hanem a ti jelszavatokat lopták el.
Na szupiii Akkor néhány fontosabb infó:

-találkozás / gyülekező 9:30-tól a BUDAÖRSI Mekinél ( ott Agip kút van) de Budaörsön hál istennek csak EGY MEKI található, így ez összetéveszthetetlen és mindkét irányból jól megközelíthető
-nem megyünk autópályán
-Zamárdiba megyünk, de Siófokon összeszedjük a csapat másik felét
-labdát meg fürdőruhát hozzatok
Na hali,most értünk haza Bükfürdőről,de nekem itt amiket írtatok,most totál megkavartatok az egésszel.Én eleve azt hittem,Zamárdiba megyünk...nem jól tudom?
Siófokon megállhatunk pihire,csak akik onnan csatalakoznak,írják meg, de egy valaki döntse el,hova kell mennünk értük:)))
Egyébként közös túra,ne én döntsek már na:)))))
És nem szeretnénk Papesz drága autópályán menni,de már ezt is megbeszéltük ám:))) A találkozó reggel nem tudom már én sem,mi lett megbeszélve,mert nem én dobtam fel a találkahely ötletét,hanem itt az egyik fiú,de sztem arra a mekis omw-re gondolt,amit RR Cat is javasolt Budaörsnél.Én azt hittem,az Ördögrét..hehe..Ugye oda köll mennünk,vagy hülyeséget küldtem el mindenkinek köremailben is? Légyszi valaki pontosítson,hol talizunk reggel,mert akkor gyorsan még körbeüzizek mkinek:)))
Szia!
Ok,beszéljünk róla,ha el tudsz jönni a szombati túrára pl.Egyébként phpbb fórumunk van ám,csak full tele vájrussal sajna.Ismerem és nagyon jó fórum:)))) A webünk már jó,de hogy mikor lesz időm új fórumot csinálni? húúú,nem tudom...
Én eladtam a lelkem a pénzistennek, 2.-án éjjel "zsíros" műszakban dolgozom,így most már 100% hogy nem tudok menni.
De no para,van még idő
congrat F.G.
Ha minden igaz akkor velem is jön még 2 motor, tehát 3an jövünk motorral, az utasok létszáma kérdéses
Szóval akkor a LISTÁNK jelenleg így néz ki:

JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő OMV - piros autó mellett - kútnál a McDonaldsnál reggel 10-kor :

RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és Bregyó -Tibi
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-papesz
-Szabi46 és párom - csatlakozás Siófokon
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es -csatlakozás Siófokon
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros - csatlakozás Siófokon
-R6 Ildi és párja
-Eddagirl
-Davide02
-Zsolt
-Knife
-
Aki felismeri az adatlapomon szereplő 1. kép helyszínét, akkor erre gondolok
Kikötőnél a Petőfi sétány és Mártírok útja találkozó ahol pár adatlapon is szerepel fénykép. Ott ahol a Gíroszos van a sarkon. Megvan térképen, de nem tudom belinkelni