Én is a köpönyeget néztem, csak én úgy írtam be koponyeg.hu
Na most komolyan, tényleg 30 fokokat írnak legtöbb helyen! Szóval megint belerohadok a bőrruciba, de a lényeg, h veletek leszünk
Ancsy halál komoly hogy jön az öreg motoros nőcsábász? Nagyon örülök! Meg el is hozza Tibit is?
Szerintem Ti valami másik előrejelzést néztek én a köpönyegen esős időt láttam, de reméljük tényleg 30 fok lesz.
elég lesz a fürdőruha meg a papucs a motorra.
Ez most komoly Sandra? Mert tényleg nagy dolgot tudtok nyerni és 4 párból választanak..tuti nyerők lennétek!
Viasat tv,szóval nem vicc!
Írj,ha tutira gondoljtok,mert a csaj,akivel beszéltem,mondta,hogy gyorsan kéne dönteni,mert véges a nyár is,meg a határidő nekik is.Tv,minden venne,tök tuti lenne.))))
Ha már úgy is eljegyezte mister Ducati miss Hondát akkor kicsit előre is hozhatnánk az esküvőt - te meg Csilla úgy is nagyon vágytok már arra, h legyen végre egy motoros esküvő, amin motoros koszorús lányok lehettek
lányok,fiúk,ha vlaki tud olyan párt,aki mostanában,még nyáron tervez motoros esküvőt,azonnal hívjon fel engem.
1000000 ft-ot lehet nyerni!
06/202506365
Írtam facebook-ra,meg iwiwre,hogy vírust nyeltünk be,most dolgozunk rajta...no para,minden ok,csak le kell szedni a vírust:))))
Idő kérdése,és ok lesz.
Nem fogod elhinni,jön velünk Bregyó is jövő héten a túrára és Tibi lesz az utasa
Ide íratkozzon,aki jön,kimásolással bővítsétek a listát légyszi:
JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő Shell kútnál a MC Donaldsnál reggel 10-kor :
RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és (Tibi)
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-papesz
-Szabi46 és párom
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros
-R6 Ildi és párja
-Eddagirl
-Davide02
-Zsolt
-
-
Ide íratkozzon,aki jön,kimásolással bővítsétek a listát légyszi:
JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő Shell kútnál a MC Donaldsnál reggel 10-kor :
RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és (Tibi)
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-papesz
-Szabi46 és párom
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros
-R6 Ildi és párja
-Eddagirl
-Davide02
Nem,idén más környéken poroszkálok,Tatabánya-Tata-Komárom-Kisbér-Csákvár-Mór...........
.
Kerestem a birodalmiakat,ma meg is találtam Őket ,miután már a fenekemet mutattam nekik galádul hátba lőttek, halálsugárral
de szerintem sikertelen volt az akció.
-a megengedett sebességgel mentem
- a Nippon mester meg azonnal választüzet is nyitott
Hát te meg miért nem alszol? (túúúdom -túúúdom meló ) Mindjárt szétcsapok köztetek A kutyádat úgy is itt tartottam túszként, szóval vigyázz mit beszélsz
Ezzel szemezgetek,vagy castrol power1 10w-40...
Tapasztalat valakinek esetleg?