Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek!Eljött a csere ideje!http://www.olajport.hu/webshop...
Ezzel szemezgetek,vagy castrol power1 10w-40...
Tapasztalat valakinek esetleg?
Én is a köpönyeget néztem, csak én úgy írtam be koponyeg.hu
Na most komolyan, tényleg 30 fokokat írnak legtöbb helyen! Szóval megint belerohadok a bőrruciba, de a lényeg, h veletek leszünk
Ancsy halál komoly hogy jön az öreg motoros nőcsábász? Nagyon örülök! Meg el is hozza Tibit is?
Vagy ha,tudsz valakit aki estleg hozzám jönne,akkor szólj..... mer jól jönne az az 1 miska
Ne poénkodjatok már,naaaaa:)))
Ez komoly dolog,komoly nyereményekkel!
Ne vészmadárkodj,mer bünti lesz:))))
Itten sasold az időjárást,ne a köpönyegen:
http://www.idokep.hu/
Most,hogy mondod Ancsy,én idénre terveztem az esküvőm,de még nem találtam meg hozzá a megfelelő arát
Szerintem Ti valami másik előrejelzést néztek én a köpönyegen esős időt láttam, de reméljük tényleg 30 fok lesz.
elég lesz a fürdőruha meg a papucs a motorra.
Ez most komoly Sandra? Mert tényleg nagy dolgot tudtok nyerni és 4 párból választanak..tuti nyerők lennétek!
Viasat tv,szóval nem vicc!
Írj,ha tutira gondoljtok,mert a csaj,akivel beszéltem,mondta,hogy gyorsan kéne dönteni,mert véges a nyár is,meg a határidő nekik is.Tv,minden venne,tök tuti lenne.))))
Írtam facebook-ra is,meg iwiwre is,mert máshová nem tudtam,hogy vírussss.De már dolgozunk rajta:)))
Szerintem nem lesz gond vele 30 fok....ismét....
Mindenki foházkodjon hogy szép időnk legyen 3-án :D
Ha már úgy is eljegyezte mister Ducati miss Hondát akkor kicsit előre is hozhatnánk az esküvőt - te meg Csilla úgy is nagyon vágytok már arra, h legyen végre egy motoros esküvő, amin motoros koszorús lányok lehettek
En szeretnek!:)ugye utanna el lehet valni?
Ancsy mi tortent a szaguldo honlappal?nem tudok belepni...
Ha találsz nekem egy párt, benne vagyok
lányok,fiúk,ha vlaki tud olyan párt,aki mostanában,még nyáron tervez motoros esküvőt,azonnal hívjon fel engem.
1000000 ft-ot lehet nyerni!
06/202506365
Írtam facebook-ra,meg iwiwre,hogy vírust nyeltünk be,most dolgozunk rajta...no para,minden ok,csak le kell szedni a vírust:))))
Idő kérdése,és ok lesz.
Nem fogod elhinni,jön velünk Bregyó is jövő héten a túrára és Tibi lesz az utasa
Hát most úgy érzem, hogy az üveghegyen is túl! ... azért olvasgatok is ám és látom, hogy TI tartjátok a frontot a klub életében!
Ancsy,mi van az SZA oldallal?
Ide íratkozzon,aki jön,kimásolással bővítsétek a listát légyszi:

JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő Shell kútnál a MC Donaldsnál reggel 10-kor :

RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és (Tibi)
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-papesz
-Szabi46 és párom
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros
-R6 Ildi és párja
-Eddagirl
-Davide02
-Zsolt
-
-
Chuckwaron várható hogy látsz egy-két szervet Mór, na az jó hely eljöhetnél velünk majd a Bornapokra
Ide íratkozzon,aki jön,kimásolással bővítsétek a listát légyszi:

JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő Shell kútnál a MC Donaldsnál reggel 10-kor :

RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és (Tibi)
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-papesz
-Szabi46 és párom
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros
-R6 Ildi és párja
-Eddagirl
-Davide02
Nem,idén más környéken poroszkálok,Tatabánya-Tata-Komárom-Kisbér-Csákvár-Mór...........
.

Kerestem a birodalmiakat,ma meg is találtam Őket ,miután már a fenekemet mutattam nekik galádul hátba lőttek, halálsugárral
de szerintem sikertelen volt az akció.
-a megengedett sebességgel mentem
- a Nippon mester meg azonnal választüzet is nyitott
Melyikre? A Tarján-Ringesre?
Jelen,de mindjárt indulok a szokásos körutamra.
Hát te meg miért nem alszol? (túúúdom -túúúdom meló ) Mindjárt szétcsapok köztetek A kutyádat úgy is itt tartottam túszként, szóval vigyázz mit beszélsz