most akartam kiirni h megyek 3napra Szerbiába dühöngeni de ezek után lehet h csendben maradok
mindenkinek jó hétvéget, sok motorozást! vasárnap estig nem akarok új hozzászólást látni
Na kis nutikáim holnap Zsozsekkel elhúzunk 10 napra ilyen és ehhez hasonló német és dél-tiroli tájakra
Addig is találjátok ki, h merre túrázzunk augusztus 7-én? Mondjuk egy jó kis szlovák látogatást se vetnék meg a végén lezárva a Pilisi Sólymok motoros fesztiváljával Pilisjászfalun a híres Sólyomfészekben?! Motoros hétvége Tankcsapda koncerttel
Iszonyat ez a meleg...kikészít ráadásul ma éjjel madarat is kellett mentenem a macskám szájából... Mondjuk az állatok is meg vannak zavarodva. Ma fél 8-körül motoroztunk, erre kutyák az úttesten tök nyugiban sétálnak( 10 km-en belül kettő is)...őzek ugrabugrálnak a 6-oson Szóval már vadasparkba se kell menni, ha vadat akarok látni
Papesz én is benne vagyok
Sajnos a 2 éves talira nem tudok menni a Vérfarkasok balatont kerülnek WOOOOOOOO... (régóta meg van szervezve )
RRcat te is éjszaka kaparod a tapétát?
RRcat: Nagyon kiraly volt a tura(392km) ! Parassapusztanal at Szlovakiaba(Filakovo, Lucenec,), Ozdnal vissza magyar foldre, Cered, Zagyvarona(Rallye gyorsasagi szakasz ), Salgotarjan, Balassagyarmat, home...... Kaaaaar,hogy nem jottetek! Biztos,hogy iden meg egy parszor megteszem ezt a kort ! Jooo ut ,kanyar hegyek ,barkinek ajanlom figyelmebe.... Udv: Hodis
meg kell szervezni hogy egyszer elmegyünk együtt pl a hajógyárira bulizni ott mindenki megtalálhatja a zenei ízlését...
Mit szóltok benne lennétek egy ilyenben?
Na,azért aztat javallom,indítsunk egy listát,ki szeretne jönni a 2 éves party-nkra Aug 27-én,mert még a végén kevés lesz a hely.Akikben biztos vagyok (sztem),azokat beírom én előre,remélem nem baj,többiek pedig íratkozzatok,mint a túránál,köszi szépen:
Jól teszed...meg hát a többiek épp úgy csinálnak, mintha divatmotorosok lennének
Ma elindultam Pestszentimrére felvenni a fizetésem..., aztán úgy gondoltam, ha már ilyen szép idő van lemotorozok Dújvba Jó kis kör volt...
Csodás magyar mondatot alkottál kis Kazinczym Én kinyomtam a francba. "mer' telefonbetyár és maroktelefonról hívogat"
De amúgy meg a "Zsótit fel lesz hívva"
Mit szólnátok a mátrához?megkerülnénk aztán jönnénk haza.?