Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó nyaralást kívánok nektek.

Mit szólnátok a mátrához?megkerülnénk aztán jönnénk haza.?
oké !
most akartam kiirni h megyek 3napra Szerbiába dühöngeni de ezek után lehet h csendben maradok
mindenkinek jó hétvéget, sok motorozást! vasárnap estig nem akarok új hozzászólást látni
Na kis nutikáim holnap Zsozsekkel elhúzunk 10 napra ilyen és ehhez hasonló német és dél-tiroli tájakra
Addig is találjátok ki, h merre túrázzunk augusztus 7-én? Mondjuk egy jó kis szlovák látogatást se vetnék meg a végén lezárva a Pilisi Sólymok motoros fesztiváljával Pilisjászfalun a híres Sólyomfészekben?!
Motoros hétvége Tankcsapda koncerttel
Yeah.... ahogy mondod!
Repsi ne legyél gonosz
Iszonyat ez a meleg...kikészít ráadásul ma éjjel madarat is kellett mentenem a macskám szájából... Mondjuk az állatok is meg vannak zavarodva. Ma fél 8-körül motoroztunk, erre kutyák az úttesten tök nyugiban sétálnak( 10 km-en belül kettő is)...őzek ugrabugrálnak a 6-oson Szóval már vadasparkba se kell menni, ha vadat akarok látni
Papesz én is benne vagyok
Sajnos a 2 éves talira nem tudok menni a Vérfarkasok balatont kerülnek WOOOOOOOO... (régóta meg van szervezve )
RRcat te is éjszaka kaparod a tapétát?
RRcat: Nagyon kiraly volt a tura(392km) ! Parassapusztanal at Szlovakiaba(Filakovo, Lucenec,), Ozdnal vissza magyar foldre, Cered, Zagyvarona(Rallye gyorsasagi szakasz ), Salgotarjan, Balassagyarmat, home...... Kaaaaar,hogy nem jottetek! Biztos,hogy iden meg egy parszor megteszem ezt a kort ! Jooo ut ,kanyar hegyek ,barkinek ajanlom figyelmebe.... Udv: Hodis
ketten még kevesen vagyunk rá
bibíííí én tudom de neked nem mondom meeeeg
naná, hogy benne
Ha valaki tudja Ancsy sógora számát az legyen szives elküldeni nekem köszönöm 30 503 51 18
meg kell szervezni hogy egyszer elmegyünk együtt pl a hajógyárira bulizni ott mindenki megtalálhatja a zenei ízlését...
Mit szóltok benne lennétek egy ilyenben?
e jóóóóóó
Na,azért aztat javallom,indítsunk egy listát,ki szeretne jönni a 2 éves party-nkra Aug 27-én,mert még a végén kevés lesz a hely.Akikben biztos vagyok (sztem),azokat beírom én előre,remélem nem baj,többiek pedig íratkozzatok,mint a túránál,köszi szépen:

- RR Cat,Zsozsek
- Ancsy,Tibi
- Vitya,Brigi
- Repsi,Mr.Tanaka
- RZ (Matyi)
- Papesz
- kp-s (új vagyok, de menni akarok)
Aluggyááááá vagy változzál át
http://www.youtube.com/watch?v...
Álmom hogy egyszer így menjek bulizi.
Egyik kedvenc számom.
A kohóturizmus miatt jöttem
ja de gondolom nem csak a szép idő volt a döntő tényező Sztálingrádba
Jól teszed...meg hát a többiek épp úgy csinálnak, mintha divatmotorosok lennének
Ma elindultam Pestszentimrére felvenni a fizetésem..., aztán úgy gondoltam, ha már ilyen szép idő van lemotorozok Dújvba Jó kis kör volt...
Írok más valamit hogy kicsit feljebb legyen a topikok között a mienk
Csodás magyar mondatot alkottál kis Kazinczym Én kinyomtam a francba. "mer' telefonbetyár és maroktelefonról hívogat"
De amúgy meg a "Zsótit fel lesz hívva"
.
Áháááá! Szóval itt tombolászol .
Őrsöt Téged is fel lettél hívva....reggel 6-kor? .