Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ejj hallod akkor ezt megszoptad .legfeljebb elégeted a street gépen
defektet kaptam
pedig volt még vagy 2000 km a gumiban...jó 50 %...
mé? miva?
le kell mondanom a túrát. itt a vége a szezonomnak

Ide íratkozzon,aki jön,kimásolással bővítsétek a listát légyszi:

JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő Shell kútnál a MC Donaldsnál reggel 10-kor :

RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és (Tibi)
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-papesz
-Szabi46 és párom
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros
-
Sziasztok.
szerintem mindegy hogy merre indulunk el, nem az a lényeg, hanem egy jó motorozás. Na igen, remélem hogy az idő is velünk lesz és nem
szól közbe, na meg csak tudunk fürödni egyet Zamárdiba.
Én már várom, ez a gipszelés egyelő a börtönnel, jót fog tenni ki kapcsolódás.
Akkor meg pláne ügyes vagy,ha 600-assal nyomtad le majdnem Minden elismerésem neked szöszi baba
Köszönöm... És ráadásul nekem 600-asom van,nem 750...Jó meccs volt,nagyon élveztem...Múltkorin egy ezressel harcoltam,utolsó kanyarban vertem meg,hú,az nagyon nagy menet volt!
Zamárdi,tökéletes... Ez tetszett:"pedig kicsavartam a gázkart" Nem is vagy te rossz motoros,ha egy férfi nem sokkal tudott megverni.....
Én megírnám, de nem én vagyok a túraszervező, én csak javaslatot teszek.
Hogy ne legyen unalmas a 7-es út, mehetnénk dunaújvárosnak és ott fordulnánk rá siófoknak.
És ha minden igaz zamárdi
Ja a Tibinek tudok kölcsönadni egy Babettát ha az megfelel. Majd utánnad lesz kötve hogy tudja tartani a 100-at
bocsi,hogy így eltűntem,de két napot a pancsiringen húztuk a gázt.juj,de jó volt,még esőmenet is volt tegnap reggel...Nagyon izgi volt a márkák harca,egy 750-es géesikszerrel vívtam és majdnem célfotó lett a végén,épphogy megvert a srác...Nagyon komolyat meccseltünk,jó volt,de egyenesben sajna nem értem utol,pedig kicsavartam a gázkart .Majd leszenk képek,ha érdekel valakit.Tibi első és második helyet söpört be ismét magának,ügyes volt!
Srácok,aki nem velünk indul pestről,az hogy fog minket megtalálni és végül akkor hova megyünk,mert én már sok helyre írtam,hogy Zamárdi,nem lenne jó,ha nagyon megkevernénk a dolgot...
Ide íratkozzon,aki jön,kimásolással bővítsétek a listát légyszi:

JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő Shell kútnál a MC Donaldsnál reggel 10-kor :

RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és (Tibi)
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-hojtjej
-papesz
-Szabi46 és párom
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros
-
-
Hát,csak akkor jön,ha tud kölcsönkérni egy vasat,amivel eljön,mert az ő gixerét nem lehet utcára visszaépíteni,vagyis ha nagyon akarná,igen,de baromi meló lenne,így azt mondta,ha lesz kölcsöngép,jön,ha nem,nem...most nem akarok utas lenni,úgyhogy szerezie köll egy gépet:)))
http://youtu.be/NZNYnO2m560 csináld utána[/L]
Merre lesz a menet? Mert nekem siófok kb fél óra, és egyszerűbb ha ott csatlakozom
Nekünk is hiányzol Tinaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nekem is nagyooon hianyoztook!
Sajna nagyon rohanós lett a vége, de le kell ugranom még 2x, és akkor már előre tudni is fogom mikor megyek. Most volt velem a fiam is, de legközelebb motorral megyek, gyorsabb... meg jobb is.

Szép hely amúgy, csak sok volt a villanós sün, de jól kitoltam ám velük: szabályosan mentem.
Minden út Dunaújvárosba vezet Iszonyatosan örültem ennek a hírnek.
Az észrevétel jóóóóó...carakodott a net éjfélkor,és nem tudtam átment-e?Amugy én sosem vagyok magamnál...
Be fogsz tojni: Dunaújvárosban! De csak most értem már gép elé már itthol. Körforgófighter csajszit akartam hívni, hogy összefussunk egy hambira veletek. De megyek még a hónapban arra, akkor ledumcsizzuk.
Te, ezt mintha pár perccel éjfél után már olvastam volna Nem vagy még magadnál? Nekem most gyorsan kéne aludni sokat....
Felőlem jöhetnek kutyák,macskák,lovak...de csak motorral
inkább gyere már haza! Hiányzol! Miss Valentina Rossi Baracs city hazavár
Nemtom melyiket vorost szeressem jobban....
Nah jo szeretem a sajatom
Felőlem jöhetnek kutyák,macskák ,lovak....de csak motorral