Szia! A domain és webtárhely dolgot elindíthatjuk ahogy időtök engedi, fórumnak javasolnám a phpBB-t, stabil, sok sok funkcióval. Nálam napi mentés van, egy hónapra visszamenőleg. Motorosoknak jelképes összegért ( 1 sör ) biztosítom a tárhelyet, php+mysql mysqladminnal, ftp hozzáférés, saját domaines levelezés webmail-el és klienssel is.
Helló, ha Papeszon múlik, akkor elég masszív és optimális túrasebességgel fogunk menni. Szerintem gyere el abból baj nem lehet...legfeljebb, ha nem jó neked a tempó előbb odaérsz vagy már szembejössz
Sziasztok!
Üdv Bükfürdőről,most itt nyaralunk pár napig,de gondoltam benézek hozzátok.Jelentem a web már működik,de valószínű új fórumot kell csinálni,mert az azt hiszem menthetetlen..Nem is értem ilyen hogy történhet meg,hogy nem lehet vírustalanítani valamit,de ez van sajnos.
Cala,köszi,hogy próbálsz segíteni,ez a domainhely lehet érdekelne,mert el akarunk jönni a jelenlegi szolgáltatótól,egy vagyont kérnek és vírusos mentést küldtek el még ők is,hogy azt töltsük fel..nem normálisak:((((
Várom a szombatot fiúk-lányok,jó melegünk lesz a közös túrán,fürdőcucc legyen mindenkinél!
Így van, Regéc az tuti lesz, és én se maradok sokáig motor nélkül ismerve magam. Akit a benzingőz megfertőzött... az sose szabadul. Ja, nem mintha szabadulni akarna.
Az a baj,hogy a domainesek,akiktől béreljük a tárhelyet is szarnak mindenre,már bocsánat és napok óta nincs történés és nem éppen segítőkészek,csak ha a számlát kell kiküldeni évi 15000-ről:(((Csak Tutis segít most nekem,ő csinálta a webet,de azt mondta,nem egyszerű a dolog..A fórum tele van vírussal és a webre is így ugye bejutott a dolog..Azért én remélem megoldódik a héten:))))Mindenesetre ezek után kétszer is meggondolom,kitől,mit töltök fel az oldalra...
Látom elég masszív brigádot vonultattok fel szombaton... mennyire lesztek tempósak? Egy dinamikus túrasebességgel van esély csatlakozni?
Kéne valaki, aki elvállalná a túravezetést!
Üdv Bükfürdőről,most itt nyaralunk pár napig,de gondoltam benézek hozzátok.Jelentem a web már működik,de valószínű új fórumot kell csinálni,mert az azt hiszem menthetetlen..Nem is értem ilyen hogy történhet meg,hogy nem lehet vírustalanítani valamit,de ez van sajnos.
Cala,köszi,hogy próbálsz segíteni,ez a domainhely lehet érdekelne,mert el akarunk jönni a jelenlegi szolgáltatótól,egy vagyont kérnek és vírusos mentést küldtek el még ők is,hogy azt töltsük fel..nem normálisak:((((
Várom a szombatot fiúk-lányok,jó melegünk lesz a közös túrán,fürdőcucc legyen mindenkinél!