Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

II. ker zsivány a Nancsi Néniben punnyadtam a multkor egy Zóna Pörkölt melett gondoltam rád:))))
Szijaaaaa Alex!
What's news?
Áhhhh,itthon semmi,hagyjuk,minden ok,nem csámcsogunk,szépen köll enni
Minden szép és jo, kivéve az időjárást...:S
Hi Gem! What's up ?
Hellloooo :D
Na lökjed hadd csámcsogjak!

Houston we have a problem !
Ezt nem neked írtam és hagyjuk a dolgot,már túl vagyok rajta,ahogy sztem te is...nem kell nekem a balhé,nem is volt ilyen célom senkivel,mégis mindig mindenki rajtam köszörüli a nyelvét..peace and love
-off-
a megjelölt kifejezésemért elnézést kérek Tőled ,kicsit túllőttem a célon.a többi mondandómat tartom
-on-
jaja! én pl unatkoznék ha mindenki elfogadna és nem akarna velem balhézni amúgy meg a drága idejét arra fordítja hogy veled foglalkozik
Figyu,ha tudnád,hogy a ringen,meg némely motoros berkekben sokan miket terjesztenek rólunk,meglepődnél...És ezek a "jóakarók" baromira ismernek minket,kb. semennyire..itt is mindig megkapjuk más topikokban a magunkét,de persze főként arcukat nem vállalók osztják az észt,de azt nagyon!már semleges dolgot sem merek beírni sehova szinte,mert egyből elküldenek a pit----ba...de hát ez Magyarország,min is csodálkozom,nem?
de hagyom is a dolgot,ne hari,hogy itt fárasztottalak vele titeket:)))))
Már várom a túrát,talán onnan nem tiltotok még ki minket:)))))
Ha netán mégis,majd beöltözök más valakinek a motorra
Köszönöm Sandra:)))))) Közbe Minirossi drágám is vigasztal,de hát ez van,mindent a lelkemre veszek mindig...
Én pl. nem utállak,na látod már nincs is igazad...
Nagyon jól beszélsz macsek
Dehogy is. Nagyon sokan csak szimplán irigyek. Ennyi!
Te és Tibi is letettetek már sok mindent az asztalra. Ráadásul te egy olyan Klub vezetője is vagy, mint a Száguldó Angyalok. És ez nem semmi, sem időben,szervezésben, energiában, pénzben és alázatban. Én már tudom miről beszélek Szal ugye nem foglalkozol mindenféle idiótával, akinek nem tetszel!? Amúgy meg mindenkinek úgyse lehet megfelelni ÉS NEM IS KELL!
Jól mondom csajokfiúk?
hihihii én meg a Krampusz

...
Csak nehogy felülj rá, nem paripa!
Lényeg a lényeg,minket Tibivel mindenki utál.Ez van!
De legyenek boldogok az ilyen arctalan bunkók,akik beírnak ide profilképek nélkül és mindenfélét írhatnak (azt hiszik) bárkiről úgy,hogy igazából nem is ismerik...De már megszoktuk
Én így is szeretlek
Főgonoooooosz
Amúgy remélem magasról lexarod, amit mondott....
Drága,én már kaptam ma "jó kurva anyád közöd van hozzá" mondatot itt egy másik topikban,szóval én már semmin nem lepődök meg,csak hogy lehet ennyi rossz indulat valakiben..
nah mindegy,én vagyok a motorosok főgonosza,csak hogy tudjátok,úgy álljatok szóba velem!
Okkay Baby! Nem íratkozom többé sehová, mert eddig ha megtettem, egyszer sem jutottam el szóval vágom mikor mi lesz, majd egyszer csak megint megjelenek és akkor újra törölgetheted a szemecskéd hogy nem káprázik-e véletlenül
Áhoj elveszett lelkecském:)))))
Remélem július 3-ra már iratkozol is bőszen,tessék gyünni velünk a balcsira!
Kedden szorítok és üzizz ám, mi volt a vizsgán.Múltkor is úgy szorítottam:)))))
jujjjjjj,istenem,de durva....
A lényeg,hogy megúsztad ép bőrrel,de ilyen autósokat....
Már értem miért hívtál.. Ha tudok segíteni,szólj, bármiben!
Szupííí...te aztán elnyűhetetlen vagy Kár, h a balatoni túra ugrik neked, utána sajna mi nem vunk 2 hétig.
na akkor gondold el ugyanezt egy 35eFT-os gummával 500km után,az már minimum "harakiri" (nem az enyém volt )
építem föl
Oksi! Ha lesz menet csörrentek! Mr. Tanaka? Hmmm... remélem mihamarabb hazarepíti azt a csinos kis fenekét