Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért szépen odapakoltak valamit,ha még mindig nem sikerült rendbe rakni
Na jó....
Csak kacsintgatunk? Vagy te is az SZA-t hiányolod?
Igen...erről beszéltünk már egy pár napja...de Ancsy intézkedik
Addig meg csak kiböjtöljük már a csajokkal
szaguldoangyalok.hu "bejelentett támadó weboldal" .
épp ezért miss Kawa és mister Honda remélem hamarosan találkozunk már végre, hogy kicsit örüljünk, akárcsak Vincent Vega
"mister Ducati miss Hondát"
Szóval 100 szónak is 1 a vége,ezért a mutatványukért azért kitaposnék belőlük valamit (a szaron kívül) mondjuk egy másik üzemképes blokkot.
nem kaptak meg szet 1000RR-t ennyire.amirol en tudok R1 meg hornet 900-al volt ilyen gondjuk.bezzeg az sikerult nekik.
De az a lényeg hogy fékpadjuk az van. azhejett hogy megtanulnának mérni a mikrométerrel.
Hát ebbe szépen belefutottál
Egy blokk szétbontása és összerakása felér egy szívműtéttel,nem lehet akárkikre bízni,túl nagy volt a bizalom részedről, és kevés a szakértelem/precizitás iránti igényesség a szerelők részéről.

Ez volt az első 1000RR blokk amit szétkaptak és összeraktak?
+ Cat . Igen .ez van.
szétszedettem mert nemtetszett a motor.(javitas utan) Erre kiderult hogy jobban elbaszták mint volt.rossz meretu dugattyukat raktak bele.rosszul allitottak be a szelep vezérlést .+ valami koszt is felszivott a motor es osszekaparta a hajtokarcsapágyakat is.... es meg par aprosag. persze eggyik mutogat a masikra es eggyik se valal feleloseget a tortentekért..... a motor javithato.de naggyabol 1400€ -os kar ert engem . mivel már ezt az osszeget egyszer beleoltem a motorba igy nincs mar lovem ra.
Megprobalom kb 3000€-ert eladni valakinek igy ahogy van.szetszedve.( a termignoni rendszer er vagy 1000€-ot.) mert -lehet javitan..csak nekem nincs ra.vagy masik motort bele.az mar legyen annak a gondja aki megveszi.
szija macs ! már szerveződik az alkatrészeim logisztikája de a túrára sajnos még nem lesz járóképes
Hogy miiiiiiiiiiiiii?
Mi van? ...az egyik legszebb gép a Tied, nehogy már ne szaladjon az utakon!
Na gyerkőcök.aszem én befejeztem .... A szerelő pajtik ugy elbaszták a motorom hogy ki KO-zták a motor belsejét
Csodálatos világ ez ......mit mondjak.
én power 1 ben 10w-50 et használtam
Én a castrol power1 10w-40 -ről hallottam!
Bizony,bizony,úgy néz ki,eljön a Mester velünk,azt mondta,van kedve hozzá:)))) És Tibi lesz az utasa,mert az ő gixerét ugye kipufogó miatt nem tudjuk átépíteni,de szeretném,ha jönne ő is,nagyon megkedvelte a társaságot,akikkel múltkor is voltunk:))).Egyébként ha nem lesz 40 fok,se baj,mert a lényeg,ahogy írtad is,hogy együtt legyünk és motorozzunk:)))
Megoldás, nem csak bőrrucit kell hozni hanem fürdőrucit is
Az derék!Na majd valamit okosítok. Na én lécelek,joccakát mindenkinek
Ma már mit nem hamisítanak,szinte mindent.
Én nem olyan rég láttam videón olyan Q8 olajokat, amiknek a csomagolása (matricázása) semmiben nem egyezik a magyar nagykernél lévő flakonokkal
Igen nézegettem én is több helyen,és láttam hogy vannak eltérések árban.De mintha valahol olvastam volna,hogy hamisítványt is lehet venni belőle,aztán lehet az a drágább Nem tudom.
Amúgy köszi a linket!
http://lubmaster.unas.hu/spd/u...

A különbözetből megvan az olajszűröd ára.