Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látszik hogy kinek min jár az esze
Nekem keresztszalag-szakadásom volt, persze a foci miatt, megcsinálták Székesfehérváron, 1 hónapig nem léphettem a jobb lábamra. Na akkor eltűnt minden izom a combomról, csak a csont meg a bőr maradt . Én is elkeseredtem, nem gondoltam, hogy láb lesz valaha is belőle, nem hogy sport.
1 hónap intenzív gyógytorna a fehérvári jégkorongosok gyógytornászánál, + izomépítés, + falkaparás, és a műtéttől számítva 3 hónap múlva nyomtam a focit. Eleinte térdgéppel, nem kellett volna, csak féltem, de ma már jobb, mint régen .
Tehát kitartás és akarat!
Szia Cicám !
Jól mondod . A gyógypuszi pedig nekem kell .
Mindjárt megint a "gyógypuszinál" fogunk tartani
Merre vagytok dzsordzso, mesca?
vagy 1 gyógymotorozás
Ezen ne lepődj meg...ez teljesen természetes. Amúgy a gyógytorna sokat segít és majd ha túl leszel az elsőn, otthon neked is tenned kell a lábad javulásért
Köszike.
Na ja, 5 hét hosszú volt, meg is látszik a combomon, az izmok le vannak tapadva. A focit jövő évig el lehet felejteni a doki szerint, és csak térd rögzítővel lehet újra játszani. De most el is ment a kedvem tőle. Ha azt vesszük a nehezén túl vagyok még egy kis idő és újra nyeregbe pattanhatok. Csak ilyenkor az a rossz hogy sok mindenről le tud maradni az ember. Gondolom hogy túrákat még szervezni fogunk, így majd akkor.
jobbulást neked és vigyázz magadra.Az az első,hogy felépülj,semmit nem szabad erőltetni:))))
Biztos fog az majd javulni,de Papesznak igaza van,5 hétig "csak" úgy volt,hogy nem mozgattad,visza kell,hogy szokjon az életbe!No para és gyógyulgass
Várható volt hogy gipsz után nem fog tökéletesen működni, elvégre 5 hétig nem csinált semmit. ( vagy több ideig)
Sziasztok.
Úgy néz ki hogy a Balatoni túrát le kell mondanom,de még nem adtam fel. Ma levették a gipszet a lábamról, hát mit is mondjak, nem erre számítottam alig tudom be hajlítani a térdem, hajlítás alatt azt értem hogy 15-20 cm tudok mozdítani rajt. Doki szerint még 4-5 hétig gyógytornára kell járnom. Hát meg látjuk hogy mi lesz.
Sziasztok, augusztusban megyek egy nagyobb körútra a cbr600fs-emmel. Mivel ez nem a túrás verzió ezért szeretnék tanktáskát és nyeregtáskát venni. Mi a véleményetek a tartó konzol nélküli, szalaggal rögzíthető nyeregtáskákról? Konzolt nem akarok venni, nem fogok.!
Ide íratkozzon,aki jön,kimásolással bővítsétek a listát légyszi:

JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő Shell kútnál a MC Donaldsnál reggel 10-kor :

RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és (Tibi)
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-papesz
-Szabi46 és párom
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros
-R6 Ildi és párja
-Eddagirl
-
Ha esik az eső akkor nem megyek, adakozok máshol az árvízkárosultaknak. A hajógyári szigeten 1000 forintért (amit az árvizeseknek adnak) bemehetsz bárhova
Repsi néni,szorítottam ám,tessék jelentkezni,hogy sikerült:)))
Ninja,látom,te sem voltál álmos az éjjel...
Ha esik az eső,autóval megyünk:)))
Felvegyünk valahol,ha így lesz? Sztem csak délután megyünk,ha jó idő lesz,akkor meg motorral délelőtt is már akár...
Viszont holnap kész lesz a Ducati, motorozzunk akkor
Szorítunk neked, te levelibéka, de ebből ma sztem nem lesz motorozás
Ti is jó korán fent vagytok
Szia Repsi nem tudsz aludni?
Mi a helyzet 7alvók?
Lehet elmegyek, de szerintem esni fog az eső...
Ha nem esik mikor akratok kimenni?
www.motorospark.hu
Interneten minden fennt van
Egyébként jótékonysági rendezvény lesz, árvízkárosultaké lez a bevétel,amit egy motoros túrán visznek el a rászorultaknak.Ha jössz,beszéljünk és elgurulhatunk együtt is:)))Feltéve ha nem zuhog az eső szokás szerint...
Látom dúl a LOVE