Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz kölcsön motor? Vagy ?
Szóljál nekünk, mert Zsozsó szerdáig itt van nálam Azért szorítunk ám neked.
Mr. Tanaka itthon lesz addigra?
Igen is Asszonyom! Államvizsgára jelentkeztem kedden délelőttre... szidjon aki tud, kell a hátszél
Aztán olyat motorozok hogy csak na! - ha sikerül azért, ha meg nem azért
áh nem volt vészes
azért júliusban már én is akarok !
Te meg tanuljál! Hogy aztán júliusban már mehessünk veled meg mr. Tanakával fel-alá az országban!
Örülök h hallottam a hangod és hogy "minden ok" a cicád hangja megerősített hogy tényleg otthon vagy
jaaaaaaaj.meg olvasni is rossz ! mihabarabbi gyogyulast mindkettőtöknek

és aszem az autóst meg üdvözli mindenki
köszönöm Mindenkinek !
gondoltam,ráverni az autósra a kárt ..... ezek mit csinálnak az autóba szo.nak,verik a f.szukat,vagy mire figyelnek? jobbulást a gépednek és neked is
nem tudta már kikerülni a motort,mire figyelt az a ..............

Mihamarabbi talpra állást. (ha biztosítózásra kerül a sor,szigorúan résen lenni,ha kell, akár ügyvédet is keressetek meg)
így van. az egész hátulja emiatt és ott a nagyobb kár
jááááááááájjjjj ne is folytasd,már megint az a f......ó k.....g b...i autós pedig biztos kikerülhette volna ,vagy esetleg megállhatott volna ,és gondolom nagyrészt ez miatt van nagyobb kár a gépeden?
nem. a motor már állt az út közepén. mi már talpon voltunk. mindkét irányból vészvillogtak autók. ez meg nem tudta kikerülni. nem is értem
Jól van,akkor nem kell elsősegélybe részesítenem ...ráment a kocsi?az hogy lehet,becsúsztál alá?
köszi. részemről nem komoly. a gép az szarul néz ki. a hátulja amire ráment a kocsi az totál kész van.
Remélem,nem komoly a baj a részedről,és a vasad részéről sem?Jobbulást nektek
Nem hiszem,hogy el akarta dobni,csak vitte az áramlat és a centripetális erő ....benne van ez is a pakliba sajnos(szegény Dokim is így járt)
hát így is lehet mondani
El ne mond nekik Olyan kíváncsiak, mindjárt kifúródik az oldaluk
szia eldobtad vagy mi?
nagy? mi volt?
zakopáne