Minden csajnak kötelező bikiniben jönni - jó ez vicc persze. A Ducatis bikinimben vízbe fojtanátok Amúgy a múltkor is megoldottuk ezt. Mindig maradt 2-3 ember, aki vigyázott a cuccokra.
JAH, most vmi strandlabdát vagy "játékszert" hozhatnátok pl.
Amúgy meg eldőlt...a piros kocsi mellett lesz a gyülekező..."mer én aszondom"
Szóval hol szedjünk össze benneteket Siófokon? Térképre vele!
Amíg azon tanakodtok, hogy a piros vagy fehér kocsi mellett balról vagy jobbról legyen a találka itt egy újabb kérdés. Ha lesz fürdés, akkor ki fog vigyázni a parton hagyott cuccokra? Mert szerintem senki sem egy szál fürdőruhában fog motorra ülni
Pályán megyünk? Nem
Olyan helyet sosem fogsz találni ami mindenkinek jó, hiszen mindenki máshonnan jön, bízom a motoros kollégák leleményességében :D Amúgy jó hogy itt magyarázok és közben lehet, h el sem tudok menni :)))
Jah, szóval az OMV-nál... Ezzel a hellyel csak egy gond van. Hogy aki nem Budapesten át jön...az ide nem nagyon tud bemenni...hiszen az autópályáról nem tudsz lekanyarodni a Budaörsi út meg egyirányú ott
Szerintem a budaörsi Meki az Agip kúttal jobb lenne, hiszen az mind a két irányból megközelíthető...
Ha már megírja Ancsy akkor egyszerübb lenne egy térképen bejelölni ez kizárna minden hibázási lehetőséget, mert konkrétan én sem tudom hol lesz a találka.
Hy Ancsy, légyszi írd meg, hogy pontosan melyik kútra gondoltál Befelé vagy kifelé oldalon van a kút? Mert most megkavarodtam : ahol a Big Buli volt, ott a Meki mellett egy OMV van, a budaörsi Meki mellett pedig egy Agip. Van egy Shell is de az a Bp-re befelé menő oldalon a Tesconál. Segíts
http://maps.google.com/maps?f=...
JAH, most vmi strandlabdát vagy "játékszert" hozhatnátok pl.
Amúgy meg eldőlt...a piros kocsi mellett lesz a gyülekező..."mer én aszondom"
Szóval hol szedjünk össze benneteket Siófokon? Térképre vele!
Olyan helyet sosem fogsz találni ami mindenkinek jó, hiszen mindenki máshonnan jön, bízom a motoros kollégák leleményességében :D Amúgy jó hogy itt magyarázok és közben lehet, h el sem tudok menni :)))
Szerintem a budaörsi Meki az Agip kúttal jobb lenne, hiszen az mind a két irányból megközelíthető...
én mi lenne ha a piros kocsi helyett a fehér mellett gyülekeznénk?
Az m7-esen fogunk menni?
http://maps.google.com/maps?q=...