Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

némmán,egy márkatárs
őrült vagy, tudtam én már mikor megláttalak
Minden csajnak kötelező bikiniben jönni - jó ez vicc persze. A Ducatis bikinimben vízbe fojtanátok Amúgy a múltkor is megoldottuk ezt. Mindig maradt 2-3 ember, aki vigyázott a cuccokra.

JAH, most vmi strandlabdát vagy "játékszert" hozhatnátok pl.
Amúgy meg eldőlt...a piros kocsi mellett lesz a gyülekező..."mer én aszondom"

Szóval hol szedjünk össze benneteket Siófokon? Térképre vele!
mer gyávák
Amíg azon tanakodtok, hogy a piros vagy fehér kocsi mellett balról vagy jobbról legyen a találka itt egy újabb kérdés. Ha lesz fürdés, akkor ki fog vigyázni a parton hagyott cuccokra? Mert szerintem senki sem egy szál fürdőruhában fog motorra ülni
végre vége
Na akkor egyezzetek meg és térképre dobjátok fel ide nekünk
Ezüstpart Sétányt sem
Mondom én, hogy a kikötő lenne a leg célszerűbb... .Azt még el téveszteni sem lehet
A Balaton környékén mindent ismerek Siófokon is jártas vagyok de beszélek vele hogy hol és mikor pontosan
Papesszal beszéljetek össze...ti vagytok jobban otthon a Balaton környékén -szerintem legalább is...
Miért sírsz? Lesz még túra, ne aggódj... Meg azt hiszem augusztus végén naaaaagy SZA 2 éves buli
Siófokon hol lesz a tali erről nem beszélt még senki
OK. Akkor én bevárom a bandát a budaörsi Meki ( ami szintén az autópálya mellett van ) kihajtójánál
Pályán megyünk? Nem
Olyan helyet sosem fogsz találni ami mindenkinek jó, hiszen mindenki máshonnan jön, bízom a motoros kollégák leleményességében :D Amúgy jó hogy itt magyarázok és közben lehet, h el sem tudok menni :)))
egy kamikaze kanyar és meg is van oldva a probléma :D
Jah, szóval az OMV-nál... Ezzel a hellyel csak egy gond van. Hogy aki nem Budapesten át jön...az ide nem nagyon tud bemenni...hiszen az autópályáról nem tudsz lekanyarodni a Budaörsi út meg egyirányú ott
Szerintem a budaörsi Meki az Agip kúttal jobb lenne, hiszen az mind a két irányból megközelíthető...
Aha én is erre gondoltam
én mi lenne ha a piros kocsi helyett a fehér mellett gyülekeznénk?

Az m7-esen fogunk menni?
A szombati találkozó itt lesz:
http://maps.google.com/maps?q=...
Szaguldooo forumot akarok maaar!
Ha már megírja Ancsy akkor egyszerübb lenne egy térképen bejelölni ez kizárna minden hibázási lehetőséget, mert konkrétan én sem tudom hol lesz a találka.
Hy Ancsy, légyszi írd meg, hogy pontosan melyik kútra gondoltál Befelé vagy kifelé oldalon van a kút? Mert most megkavarodtam : ahol a Big Buli volt, ott a Meki mellett egy OMV van, a budaörsi Meki mellett pedig egy Agip. Van egy Shell is de az a Bp-re befelé menő oldalon a Tesconál. Segíts