Nézd meg az időkép. hu-t. Nem sok jóval biztat.
Szerintem szerezz egy futós ótót, és akkor már tuti, hogy holnap ilyenkor CBR tulaj leszel.
Ja és az sem mellékes, hogy élő.
Ok!
Jóféle házi páleszért cserébe elárulom!
Egyébként valami vírus lehet a levegőben, mert az én akksim is megadta magát
Lehet, hogy a sertésinfluenza tehet erről is?
Mert akkor beoltatom a gépet.
Sziasztok Cbr- esek!
Csak jelezni szeretném, hogy RRcat-nek sikerült végleg elnémíttatnia F.G- vel a multkori beszólásom miat.
Azóta a pokolban vagyok, nagyon jó sorom van. Nuku munka, evés, ivás, szórakozás, rengeteg rosszéletű nő. Sokat motorozok,és itt csak Cbr-ek vannak, mert pokolian jó motorok. A hőmérséklettel sincs gond, fűtenek rendesen. Úgyhogy, legyetek rosszak! Üdv
Az jó dolog van ott minden, klíma, már mászófal meg udvari nyári lak is, boros szoba egy csomó törkölypálinkával, szauna meg mellette egy nagy hegy, valami várral a tetején, egy csomó quad meg bicikli.
Puha az éppen nem vok sehol... de tény, h tényleg nem volt szép tőlem!
Ezennel megkövetlek kedves Viking(Suzuki tulajdonos) itt a CBR Klubban téged (mea culpás smiley)
Puha vagy te ahhoz, hogy nekironts egy 150 kilós kannak motorral.
Amúgy ez nem volt túl szép, elég sokat buktam rajta anyagilag is és a gyönyörű, dédelgetett, tuningolgatott motorom pedig kuka lett.
Rendben elfogadom igy is:) de akkor addigra igérem hogy a spontán motorsok oldalam is megcsinálom és akkor ott is lehet majd rajoskodni am ha felmentek ott van rólam fenn egy kép de lehet fel töltöm mindjárt ide a galléráiba szoval azon a képen egy Rozsdi polóba vagyok hátára fel irva hogy spontanmotorosk.com és aki benne van azoknak csináltatok ilyen polót mindeki a saját bece nevével...
Szerintem szerezz egy futós ótót, és akkor már tuti, hogy holnap ilyenkor CBR tulaj leszel.
Ja és az sem mellékes, hogy élő.