Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bannert nekije, megérdemli.
ne feszüjjjjjééééé, ami késik nem múlik, eljön annak is az ideje
azt már hiába töltöd.dobd ki a picsába. lejárt
... lógnak, asszem mást nem írtam el
Hideg aszfalt és forró vér nem jó párosítás. Ha megvan a vas akkor is csak óvatosban a dolgokkal, ronda egy látvány ha a motoros fekszik és színes csövek rógnak ki belőle itt-ott. Egyébként meg gratula, egy újabb boldog CBR tulaj lesz.
5 éves az akksim kicsirigó...és sztem a te Szutyukidba is ugyanaz gyártja az aksit mint az én MOTOROMBA
Amúgy meg, én legalább nem motorral vadászok vaddisznóra
semmi benva sózva a seggem.... már legszivesebben hoznám el a mocit...
Akksit a csodák közt megdörgölni, ha attól nem jön helyre akkor az már menthetetlen.... A többi az meg csak kókány beszólás, ne foglalkozz vele Ó Úrnőm.
Persze-persze...
Öreg aksi, rohadt hideg babcica...
mizu Rozsdi?
Szétesixer, mi?
Honda...
Szia neked is:)
Nem lehet hogy a hideg nem esett jól az aksinak?
sziasztok, mi a szitu?
Erősebben szívjad a vérem béjbe Ez semmisenemsem

Az aksim vmilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva bemondta az unalmast annyi idő alatt( leállítva) míg felvettem a kesztyűt. Biatorbágyon álltam és telefonáltam vkinek , aki be tudja tolni a motorom Ez viszont olyan közlátványosság lett, hogy az autósok lassítva haladtak el mellettem, ( gondolom a motoros is ritkaság 4 fokban, na de hogy ráadásul nő, aki kedélyesen csacsog és nevetgél az út mellett)
Szal motoraksi töltőn, motortank fullon, szóval még kell , h jöjjön a jó idő
Használtad a "lökhárítókat"?
nem motoroztam esett az eső... szar idő volt... nah mesélj mi történt veled?
Na mi van semmirekellő banda? Fogadjunk tegnap egy métert sem motoroztatok
Nekem olyan kalandom volt...pfff....
ha elöljel nélkül megoldható akkor kérlek értesits minnél elöbb és öltözöm is
Lesz is. De - előjellel...
sziaztok... én azt kivánom hogy már január végén legyen vagy 20 fok... lehessen mennyi motorozni...
Pedig nálunk a ciccek elég jól összekapták magukat , a helybéliek azt mondják: 'kemény tél lesz'!
Ígyis alszom állandóan...
Nem bedzoli...az csak szeretne lenni.