Hideg aszfalt és forró vér nem jó párosítás. Ha megvan a vas akkor is csak óvatosban a dolgokkal, ronda egy látvány ha a motoros fekszik és színes csövek rógnak ki belőle itt-ott. Egyébként meg gratula, egy újabb boldog CBR tulaj lesz.
5 éves az akksim kicsirigó...és sztem a te Szutyukidba is ugyanaz gyártja az aksit mint az én MOTOROMBA
Amúgy meg, én legalább nem motorral vadászok vaddisznóra
Akksit a csodák közt megdörgölni, ha attól nem jön helyre akkor az már menthetetlen.... A többi az meg csak kókány beszólás, ne foglalkozz vele Ó Úrnőm.
Az aksim vmilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva bemondta az unalmast annyi idő alatt( leállítva) míg felvettem a kesztyűt. Biatorbágyon álltam és telefonáltam vkinek , aki be tudja tolni a motorom Ez viszont olyan közlátványosság lett, hogy az autósok lassítva haladtak el mellettem, ( gondolom a motoros is ritkaság 4 fokban, na de hogy ráadásul nő, aki kedélyesen csacsog és nevetgél az út mellett)
Szal motoraksi töltőn, motortank fullon, szóval még kell , h jöjjön a jó idő
Amúgy meg, én legalább nem motorral vadászok vaddisznóra
Honda...
Az aksim vmilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva bemondta az unalmast annyi idő alatt( leállítva) míg felvettem a kesztyűt. Biatorbágyon álltam és telefonáltam vkinek , aki be tudja tolni a motorom Ez viszont olyan közlátványosság lett, hogy az autósok lassítva haladtak el mellettem, ( gondolom a motoros is ritkaság 4 fokban, na de hogy ráadásul nő, aki kedélyesen csacsog és nevetgél az út mellett)
Szal motoraksi töltőn, motortank fullon, szóval még kell , h jöjjön a jó idő
Nekem olyan kalandom volt...pfff....