Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor minden ok!
Üdv a Cbr klubban!
Szerintem nem fogod megbánni, főleg,hogy sikerült ilyen normális eladót kifognod.
A hazahozatalt lehet kicsit túllihegtük, azért csináltuk, h minnél jobban tarts a motortól, és ne legyen kellemetlen meglepetés itt a kezdeteknél. Aztán jövöre majd tesztelheted jobban a motort is,és magadat is.
Valami friss fénykép esetleg van már?
HAZA ÉRTEM! Minden rendben van a motor nagyyon frankó és jujj midnen rendben volt semmi veszély nem volt laza út volt de esős!
Próbálom hozni F.G. formáját , de sajnos még a közelébe sem érek . ...nem adom fel!
Sziasztok! Rozsdi az előbb ment el elvitte az RR-t most már Honda tulajdonos! Mivel nem volt még ekkora vasa elmondtam neki hohy kurva lassan menjen mert nem jéték 125 ös motor után, pláne nem esőben! azt is mondtam neki hazaér hivjon fel mindenképp! Jó motort vett , mindettőll függetlenül...
Kis gyógykezelésre szorulók mondtam, h nem OLYAN TOJÁSOK De úgy látom itt nem mondhat olyat az ember, amit ki lehet forgatni ( még szerencse)...
Dzsordzsó melléd temetjük még az excsajaidat is, bár ahhoz még a La Manche csatorna se lenne elég
Tudod, hogy nem úgy gondoltam! ....a sír nagy legyen, mert a hárememet és a vasat is oda kell elföldelni!

Lépdelgetünk - lépdelgetünk! ....szegény 'apu', a Ducati futóműve nem túl lágy és még Te is!
Persze, persze, leszoktam róla, a service manual-od szerint úgyis fiatalabb vagy tőlem.
Ja, és zseniális volt az időzítésed, ezzel a 12.00-ás beírással.
mennyibe kerul 08-09-es 1000 RR-re hátsóülés takaró idom?/esetleg utángyártott/
Nagyon helyes, h leszoktál az anyuzásról most már csak Giorgiot kell elásatnom FGvel a kert végében

CBRozsdi szorítunk neked..esőben kegyetlen, főleg ebben a hidegben én 2 napja is úgy motoroztam, mintha tojásokon lépdeltem volna...( na nem olyan tojásokon ).
Vigyázz magadra meg a motorra.
nah szoritsatok lassan indulunk! Ha haza értem irok!
"Élj,hogy motorozz,de úgy motorozz,hogy élj"
Hát mit mondjak.... igy kivül álló kénz igazad van de ha adnál egy órát és mesélhetnék a szüleimről akkor rájönnéál hogy milyen szépen besélek...főleg anyámmal......... erre a motorra 1Ft nem kaptam tőlük... am tegyük fel semmit nem jelent... jó szivű vagyok. a motorral vigyázni kell mert itt is esik körbe kell nézzek nem bizots hogy autópályán kellene haza hozzam lehet valami lassab utat kellene találnom...
Én a helyedbe ezt a szót nem írtam volna le.
Ennek következményei lesznek, RRcica délben felébred, és összefog marni.
Nem baj, nem félünk a farkastól sem.
Az aksira visszatérve, az enyém is már legalább 4 éves, úgyhogy várható volt.
Szép vasad lesz és legalább egyben is van! Nálunk esik ezerrel , de ha vigyázva mész, meg lehet úszni nagyobb baj nélkül. ....a szülőkkel tényleg rendesen bánni, mert az eddigi írásaidból kiderül, hogy igen csak egyengetik 'motoros életed'.
Várom a bejelentkezésed, hogy mizu és persze KÉPEK!

Az aksikról meg annyit, hogy ezek, a nyáron a nagy melegben mennek tönkre , de ez csak a hidegebb idő beálltával derül ki. ....RRanyu áramforrásával már más a helyzet. 5 év, az csak 5 év. Az új aksikra meg azt mondják, hogy 2 évet bír , a többi meg ajándék!
Látom mindenki hiperaktív...hát akkor jó éjt kívánok ezzel a jó kis számmal, amit ma hallottam, miközben autókáztunk hazafelé:
http://www.youtube.com/watch?v...
Na wházz áp béjbiz?
De bárki merész szándékú csatlakozhat hozzám mikor jövök haza! Polgárdiba megyek! Lehet jönni velem teljesen fel pestig!
Rendben az lesz:D
Ok!
Innentől fogva, ha rám hallgatsz,akkor azt csinálsz amit akarsz.
Igaza van de haza tudom hozni a motort max lassabban kell haza jöjjek ha szar az idő vagy az út... nem tegnap keztem el mocizni nem is az első motorom igaz az első nagy de mentem már 1000varaderoval 200-at szoval annyi eszem van hogy ez a moci nem játék és nem fogok kockáztatni az autopályán fogok haza jönni ami mremélem elég tiszta és száraz lesz ahogy hogy szinte hazáig haza jöjjek...
Ne beszélj a szüleiddel ilyen trágáran, mert nem szép dolog!
Néha az idősebbnek is lehet ám igaza, nem akarnak ők rosszat neked!
De jót sem.
eső+köd+első hosszabb út ekkora motorral=utánfutó
Ja és nyugi van.
anyám már kivan hogy holnap hogy hozom haza a motort azt mondja majd apám haza hozza mondom a faszt xD majd én azt haza hozom... nehogy már ne énüljek rajta elősnek rajta...:P hát nem? hát de!:D
igen sajnos láttam hogy esőt mond a remény hal meg utoljára, remélem éjjel elfuja a szél vagy bármi szoritsatok ti is hogy nem lesz semmi...