Istenem, mint a gyerekek a homokozóban a lapáton, úgy vitatkozgattok itt... én meg még mindig nem tudom, hogy akkor ez az idom, amit kinéztem jó e avagy szar...
Szétesixer...haggyámáá!
Irígy hondások találnak ki ilyet két blokkcsere között.
Ha két gyertyapipát lehúzok, akkor is utolérlek.
Haccázas blokkot ma már csak fűnyírókba tesznek komoly motorgyárak.
Bazz ahhoz el kéne kapnotok...
most vázolom a tényállást:
bedzolinak( akinek még lenne is esélye elkapni) van egy majdnem nullás állapotú CBRje ...bármennyire is szeretné, max. tolni tudja, ha azt akarja, h guruljon
Neked meg kedves Viking van egy motorod, amit úgy hívnak, h szétesikszer...
Nah, de nincs harag imádlak benneteket
mikor alszotok....
Miről beszélsz, he? A bukógombáról, ami már egyszer jó szolgálatot tett, vagy a rendszámtartóról, aminek segítségével 2 rendszámomat hagytam el? Ez a teljes paletta a Danger-ben? Az elég gáz lenne... amúgy a többi rajta volt mikor vettem, és nem valtermoto hanem rizoma...
Azért nem dolgozom, mert téged kell itten oltogatni.
Na, olyan színösszeállítás még nincsen rajta, de azonkívül már minden bisz és basz fellelhető. A teljes Valtermotyó-katalógust rászórtad.
Azt gondolom már le se írjam, hogy Szutyuki
A Honda a legjobb, amúgy...
Tudod Zoli mit szoktam mondogatni hogy úgy szóljál be, h el ne csodálkozz, ha külső íven beszúr neked a jó öreg macskapofi
Nem a 1098-ról van szó, hanem a te RR-edről...
Irígy hondások találnak ki ilyet két blokkcsere között.
Ha két gyertyapipát lehúzok, akkor is utolérlek.
Haccázas blokkot ma már csak fűnyírókba tesznek komoly motorgyárak.
csak szeretnéd bébi
Most Viking vajon a méltó leosztásomat fogalmazza ennyi ideig?
most vázolom a tényállást:
bedzolinak( akinek még lenne is esélye elkapni) van egy majdnem nullás állapotú CBRje ...bármennyire is szeretné, max. tolni tudja, ha azt akarja, h guruljon
Neked meg kedves Viking van egy motorod, amit úgy hívnak, h szétesikszer...
Nah, de nincs harag imádlak benneteket
mikor alszotok....
Na, olyan színösszeállítás még nincsen rajta, de azonkívül már minden bisz és basz fellelhető. A teljes Valtermotyó-katalógust rászórtad.
xar poén lesz ez innen már látom...
Verjük meg.
Hófehér lesz! nem lesz rajta szám, meg semmi. Miért feltételezel ilyet, most van rajta?