Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csatlakozom az elöttem szolokhoz...
Ez a variáció mégjobb!
Én bármit eltudok képzelni.... valakinek nem tetszett az bumm... am nem volt annyira bele sülyedve a sztendet a földbe hogy felboruljon magától!
ÁÁÁ nem mondhatom el, mert én egy úr vagyok!
Na jó mégsem annyira. A te szóhasználatoddal élve "ribanc ruhában"
Azt hittem az alul semmi,fölul semmi kreációt igérte,mert azt én is elmentem volna megnézni pénz nem számít
Télleg...mond már el, milyen rucit ígértem
A macskák nem szokták betartani az ígéreteiket max. a HOLTODIGLANT
Ilyen jó emberek vannak nálatok hogy fellökik,hát lehet bár én még ilyen esetröl nem hallottam.Szóval akkor jó a gép örülök.De azért óvatosan nehogy meglepetést okozzon.
Én valami lenge öltözékre emlékszek, azt ígérte!
De majd megerősíti az infót biztos.
Egyébként megteheti, mert jó idő lesz 6.-án, 23 fok árnyékban.
Megnéztem hova teszem és nem sülyedt a moci... (szerintem fellökték nem tudom:S) a motor nagyon jó... hidegbe elég komolyan lehet driftelni vele kgyorsitáskor... nagyon tetszik és most hogy a kipufogoból kiszedték a folytást olyan hangja van amiért elolvadok és durrog is ha magassabb fordulatrol vissza engedem szoval nagyon bele vagyok zugva!
Mesélj milyen öltözéket ígért?
Hello!Mi a helyzet olvasom hogy eldölt a motor,erre oda kell figyelni hogy hogy teszed le és hová!Egyébként mik a tapasztalatok jó a verda?
Szíjjja te Vadmacska!
Mi a helyzet, semmi?
Érdeklődnénk, hogy a beígért öltözékedben fogsz-e a Mitulát bácsi elé motorozni? Attól tesszük függővé a részvételt.
Köszönöm szépen itt a forumok közt egy bontó felkeresett akiknek van 8000ezerért küldik is nekem holnap után itt van. :) ugyhogy happy vagyok! meg megnézik még nekem a kuplung kart is...
Jó köszönöm.
Hello!
Holnapra megkérdezem tőle, hogy mennyi az annyi, meg annak a fele.
Üdv Rozsdi!
Rossz hírem van. (Emailt valamiért nem tudtam küldeni. )A konzol jó állapotban van, csak ez egy 96-oson volt, annak meg másabb a felfogatása mint a tiednek.
Éppen most láttam a Cbr 900 topikban, hogy hirdetnek egy olyat amit keresel!
Ez kegyetlen nagy...
önmagát összeszerelő szétesixer :
http://www.youtube.com/watch%3..." target="_blank">Eszeveszett jó videó
Szia!Mindig olvasgatok csak nem mindig szólok hozzá.
Hi Viko! El vagytok tűnve nagyon... sírni fogok
Hello!Mennyi az akra rendszer?
Sziasztok papírkutyák! Akivel nem találkozok dec.6-án Székesfehérváron (akik messze laknak, azoknak igazolása van ) az Papierhund
Ez jó hir köszönöm szépen! Néztem rá bukó gombát de nem találtam bár biztos lehet feltenni rá valahova... Mondjuk ennél a borulásnál nem segített volna sajnos.
Nyugi, helyre lehet azt hozni! Tegyél rá bukógombát, az ilyenkor hasznos lehet!
Én is jártam már így. Nekem egy motorostalálkozón dőlt el,mikor a motorok egymás mellett voltak letámasztva. Az volt a szerencsém, hogy nem dőlt rá a másikra, mert akkor végig dőtötte volna az összeset, engem meg ott a helyszinen elástak volna. Már megint....
Ja a sráccal beszéltem, megvan neki a merevítő, már csak azt kell megnéznie, hogy hibátlan-e.