Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felborult vagy felboritották a diszkont elött.... Nem volt természetes a mosolyom mikor hallottam a puffanást!
Rozsdi vaazzeg mivan a vassal?
Addig jó, míg nem macskaütők vagytok
Mi az hogy kutyaütők
Sajnálom a motorod Rozsdi... de helyre lehet hozni!

Amúgy mi van veletek kutyaütők?
rendben köszönöm
Ok, holnap beszélek vele, ha megvan,akkor este elküldöm emailban a számát, a többi a ti dolgotok.
Más nem kell max egy kuplung kar mert az elhajlott! a plexi eltört a szélénél de abból feketét akartam ugy is szoval az már megvan rendelve a vissza pillanto meg ugye becsukodott szerencsére, ezért nem lett semmi baja de viszont az ütést az a konzól fogta fel és eléggé elhajlott. ugyhogy haza jöttem le is csavaroztam a plexinél bal oldalt hogy ne feszüljün nehogy eltöröj de sajna ezek cserére szorulnak. Ha volna egy ilyen plexitartó konzólotok érdekelene. Előre is köszi!
Hello!
Sajnálom, hogy eldőlt a motorod!
Én lehet tudok neked szerezni ilyen "felxitartót"!
Havernak van egy 919 donor motorja, Akra sportrendszer is van ám, ha érdekel.
Másnak nem lett baja, különös,hogy csak az görbült el.
Sziaztok segítsetek létszi felborult ma a motorm mert megsülyett a homokban és elhajlott az a felxitarto konzól ami a vázhoz van csavarozva annak kellene a neve hogy hol és mennyiért tudok ilyet venni vagy ha valakinek van és megválna töle az irjon nekem. Köszönöm.
vagy csak ismerlek,mi?

mer nekem ne mondd hogy....legalább nekem ne!
Zauber flöte-varázsfuvola-bérescsepp a jutalmad, ha jól játszol rajta szexmániások
na mára ennyi asszociáció elég volt,várnak a MW-ok.
A jól sikerült "immunizálás" =jól bebasztak pálinkából és k-ra másnaposak nekik ez a bérescsepp.
Opera feladvány nekem felejtős,már a hátamon is fel áll a szőr, ha csak szóba kerül.Csak egy szakbarbár vagyok

Ha a "bérescsepp" humor mivoltja ebben rejtekezik
- Mozart, W. A.: Die Zauberflöte akkor ja,ez nekem extra magas

= na mia fax van emberek?ekkora a válság,vagy mindenki privátban nyomul (fecseg)
Ne mond, h nem érted ezt az egyszerű opera feladványt
Fülöp barátunk már megint humoránál volt
Mesca te szerintem hagyd ki a Ki nyer ma( Játék és muzsika 10 percben) című vetélkedőt..
milyen cseppet? ? ?
jaaa,a Zauberflöte-ből?
Vagy annyira sikeres volt az immunizálás,(H1N1) hogy csak hálni jár beléjük a lélek.
Meg elvannak havazva,meg .............
Sziasztok kis good for nothingek
Mindenki kidőlt csak én szedek bérescseppet?
az szerteszét van
meg az 5000 ha-t
villanytelepnél be jobbra,oszt bal oldalon a gumis,utána a színesfém kereskedés,utána arplast,utána kis szünet és a nagykapu a mienk.
a kocsimat látni fogod a kerítés mellett,meg egy csomó gépet az udvaron,meg a szárítót,ami egy magas toronyszerű építmény...
nem tullak hinni, mert nix kártyám... és most nem töltöm fööö...
Hol van a cég?
hónap
a céghő
csak híjjá előtte,h ott is legyek
Mikor? hova köne mennem baribú?
Hagyd...a múltkor eltörtem a kutya hátán a felmosófát...- de ne mond el neki