ÓÓ anyám!
Egy kis nézeteltérésbe keveredtem a Cbr 900 topikban egy sráccal, ő meg legyökerezett.
Semmi humorérzék, meg önkritika nincs az emberekben manapság.
Tisztelet a kivételnek
Itt a környéken kicsit autópálya kicsit erre arra... de azért meg huztam a szarvát... amugy is imádok motorozni de ez felül mul mindent! 220nál vissza engedtem a gázt mert azért elég para volt bennem...de semmi rázás, nagyon frankó volt... áhhh le se irható szavakkal...
Röviden és tömören: Kapd be!
Én meg most értem haza a gulágról.
Hol motoroztál, helyben, vagy elmentél valamerre messzebb gurulni?
Már előre látom, h belőled is nagy Honda fan lesz.
Aztán le ne irtsd a családot a füsttel
Én már jártam úgy, hogy haver motort vett, és meghívta a cimborákat ünnepelni.
Csudálkoztunk a motoron, közben iszogattunk is egy kicsit, végül kitalálta valaki, hogy indítsuk be a zárt térben. Nem igazán volt köztünk olyan, aki még józanon tudott volna gondolkozni
A végére, már mindenki szédelgett, meg másnap majd szétment a fejünk. Az is lehet, hogy nem csak a széndioxid volt a hibás, nemtudni.
Köszönök minden sajnos még kép nincsed de igérem hogy ahogy jobb idő lesz lesz kép is meg video is! Én biztam magamban és abban hogy régóta motoroztam csak ezért mertem ráülni mert tudtam hogy ez fejben döl el és én döntöttem ezért értem haza. A motor csodálatosan szépen megy húz mint az álom... Út tartása még igy is nagyon szép volt...
Már nem sírok, csak pityergek, de nem azért , hanem az az oka, hogy RRcica le sem sz@rja a pofánkat
Nem is igaz, most éppen zokogok a sarokban.
Örültem, mikor olvastam, hogy milyen jó megbeszéltétek a dolgokat , nem úgy mint más topicokban, és erre csak megy a buli. Kár érte.
A részemről befejeztem, én leírtam mindent amit gondoltam.
Én nem haragszom rá
Egy kis nézeteltérésbe keveredtem a Cbr 900 topikban egy sráccal, ő meg legyökerezett.
Semmi humorérzék, meg önkritika nincs az emberekben manapság.
Tisztelet a kivételnek
Én meg most értem haza a gulágról.
Hol motoroztál, helyben, vagy elmentél valamerre messzebb gurulni?
Már előre látom, h belőled is nagy Honda fan lesz.
Én már jártam úgy, hogy haver motort vett, és meghívta a cimborákat ünnepelni.
Csudálkoztunk a motoron, közben iszogattunk is egy kicsit, végül kitalálta valaki, hogy indítsuk be a zárt térben. Nem igazán volt köztünk olyan, aki még józanon tudott volna gondolkozni
A végére, már mindenki szédelgett, meg másnap majd szétment a fejünk. Az is lehet, hogy nem csak a széndioxid volt a hibás, nemtudni.
Legalább,bent van már a szobádban?