Ez van nekem is a gyári tárcsához, bőven elég.
Többet tud mint a gyári betét, Söndör is ezt vette tavasszal a Békába, ott is többet nyomott mint a gyárilag benne levő nissin.
Gyűűű, ez valami horrorisztikus történet Ilyet utoljára valamelyik filmben láttam. De te kitartottál a végsőkig
Nyugodj meg,itt már nincsennek ilyen gonosz zöld emberek!
Hehe.. na meg mindent megteszel...h neked jó legyen Sandra nézd már meg, h lyukon van-e a kerék vagy mi a franc... ehhez persze jól be kellett hajolnom... és ezt pofátlanul megcsinálta Zsozsó előtt
Hááát az nagyon dúrva volt... még vér is folyt... verekednem is kellett...és meg is zsaroltak...kényszerítettek, bántalmaztak, de én kitartottam a végsőkig..., majd mikor ollóval összevagdosták előttem egy CBR 600 RR képét, összeomlottam.. ne haragudjatok...mélyen a lelkembe találtak. De hát melyik CBRes bírná ezt a mély, ádáz és megátalkodott lelki terrort?
Gábor! Ha már van itt a klubban egy CÁRNŐ /cica/ , egy pár szót azért erről a képről is kellene szólni! ....valaki JEHOVA-t kiáltott és ráerőszakolták azt a pólót , csakis így lehetett!
jöhettél volna előbb
a csapatban a zegyik 900RR-hez pont kell holnap tedd meg h megcsörgetsz és én megkérdem