Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1500 van a gyári betétembe
jöhettél volna előbb
a csapatban a zegyik 900RR-hez pont kell holnap tedd meg h megcsörgetsz és én megkérdem
Ez van nekem is a gyári tárcsához, bőven elég.
Többet tud mint a gyári betét, Söndör is ezt vette tavasszal a Békába, ott is többet nyomott mint a gyárilag benne levő nissin.
ez jobb lenne nekem a zuccaiba,a gyári tárcsáhó?
vagy úgy éri meg,ha tárcsa is vmi spec
Téves rendelés miatt eladó Brembo HO45-ös szinter, utcai-sport betét, a Honda alábbi típusaihoz:

CB 1300 03-06
CBR 600 99-00
CBR 600 RR 03-04
CBR 600F 01-06
CBR 600FS 01-02
CBR 900 00-01
CBR 900 02-03
CBR 900 98-99
VTR SP1/RC51 00-01
VTR SP2/RC51 02-

Eredeti ára : 10.950.- / csomag

ÁRA: 12.500.- / 2 pár. Elérhetőségek az adatlapon.
vannak csendes napok a topikban,azután felpörög,ideig-óráig
Mindenki elment az erdőbe fáért,vagy leltár miatt zárva?
Jáááj ne folytasd a dalt...
Mi van veled? Semmi?
Ugye?
Ha nem írok ide.....halott a topik....

Ezt sem akartam ideírni, de másképp nem tudtam volna közölni, hogy ha nem írok ide, akkor nincs írás...a szó meg elszáll....
CBR Klub KLÓZ
De lehet, hogy tévedek!
Csak nyugi , ha él is a topic , az is csak este fele!
Mindenki dógozik,vagy infulenziás?
Őőőőőőőőőőzni sosem szégyen. Rendes magyar szokás. Még a legnagyobb király is őőőőőőzik, azaz Havas"nagyonflegma"Henrik.
Háberrsze... Mi van veled? Semmi...? Hogy vagy? Sehogy?
ígéret van rá,hogy a teljes anyagot megkapjuk
és vki fel is vette
a honlapon mindenképp ott lesz

aszonták nem voltam béna...nem mondtam sok "ö" betűt...ellentétben a műsorvezetővel
Rajta volt a borotvája, mi?
Én nem láttam sajna..de rakjátok már fel vhogy! Gábor old meg, h én is lássam! - ezt Zsozsektől kapod
Az ATV-n láttam az összefoglalót, ez nagyon szép volt TŐLETEK!
....Gábor, tán ellopták a TV-det?
Gyűűű, ez valami horrorisztikus történet Ilyet utoljára valamelyik filmben láttam. De te kitartottál a végsőkig
Nyugodj meg,itt már nincsennek ilyen gonosz zöld emberek!
Próbáltunk összehozni egy SM-SM CBR Túrát , erre Ő már részt vett egy hasonlón!
Hehe.. na meg mindent megteszel...h neked jó legyen Sandra nézd már meg, h lyukon van-e a kerék vagy mi a franc... ehhez persze jól be kellett hajolnom... és ezt pofátlanul megcsinálta Zsozsó előtt
Hááát az nagyon dúrva volt... még vér is folyt... verekednem is kellett...és meg is zsaroltak...kényszerítettek, bántalmaztak, de én kitartottam a végsőkig..., majd mikor ollóval összevagdosták előttem egy CBR 600 RR képét, összeomlottam.. ne haragudjatok...mélyen a lelkembe találtak. De hát melyik CBRes bírná ezt a mély, ádáz és megátalkodott lelki terrort?
ez a különbség köztem és a kawások közt...ők rá,én le imádkozom róla
Gábor! Ha már van itt a klubban egy CÁRNŐ /cica/ , egy pár szót azért erről a képről is kellene szólni! ....valaki JEHOVA-t kiáltott és ráerőszakolták azt a pólót , csakis így lehetett!