Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

jóccakát mindenkinek..
bringáztam
ez az új hülyeségem
kell a kondi,kell a fogyás
rex?

fúúj

an(n)ál tuti jobban nyalok
Se te, se Dzsézön Sztetem Már leírtam tegnap az üzenőfalon. Amúgy már van új szerelmem : a Gedeon Burkhart Rex felügyelő bejön így egyenruhában, sármosan
mi a baj a filmmel? nem szerepelek benne,ahogy szétrúgom a dzsézönsztetem picsáját?
Na mi a helyzet nyuszikáim...szombat van és xaridő? nem lehet motorozni Tegnap láttam az új Tarantino filmet - a negyedénél gondolkodtam, h kijövök..naggggyon xar, annak ellenére, h a kedvenc német színészeim vannak benne ( egyedül a főgonosz német alakításáért érdemes megnézni). Nah ennyit a CBR-Klub filmkritika bejegyzéséről
Hét elején jöttem haza vele. 3 nap múlva nekem vissza kell mennem, de addigra nem pihenem ki az elszenvedett kínokat, így a moci marad és majd egyszer csak jön utánam...
Üdv mindenkinek,kéne egy kis segítség!99 évj honda 600hornetbe beépíthető e a cbr600 f3 komplett kuplungszerkezete?előre is köszííí
viszek neki azt is magammal
De miért nem viszed ki lábon?
Alex!

Írnék privátba de nem látom az elérhetőséged, ezért a többiektől elnézést a pici offért...

Szal nagyon érdekelne valami megoldás, hogy hogyan tudnám a motorom Budapestről kivitetni közép-Norvégiába ócón...Nem lábon gondoltam, hanem konténerbe vagy tréleren vagy mittomén....A DHL már mondott valami egy millát, de annyit nem szánok rá sajna, sőt...
Köszi
2600 km-t egy légtérben utaztam vele, sok minden kiderült
Ő inkább a barackot szereti nem a banánt
hát valakié csak lesz akkor...
Most Zsozsó így fogja a fejét :
Szilvike amúgy csak akkor szexel férfival, ha már nászéjszaka van

akkor mi egymásért megyünk?
ja,nem,én a sört is akarom meg a szilvikét is,meg ......,meg.....
Azt üzeni, ha te jössz ő is jön mindenképpen Csak azért jön egyáltalán...miattad
Zsozsek ott lesz?
én a képre gondoltam,de legyen ahogy te mondod
eeez igen! gratulejsön!-hat igen-az anyukak nem szoktak ilyennek örülni
Majd eccer... Szeptember 12-én életnagyságban
nem szeretném

mikor kapom meg?
Téged inkább jól megváglak, h végre valaki bántson is
De amúgy
Engem meg vágjál fel rá, mert engem mindenki szeret.....
Szilvike természetesen .... meg szerény személyem... de ha szeretnéd levágom magam róla
mondd el mi van a képen