Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zolikám! What's news ? Motorral mi a helyzet? Mióta nem motoroztál?
Már éppen kérdezni akartam, hogy meddig kell macskátlannak lennünk?
csatlakozok az előttem szólókhoz!
Sokat...
hozzá sört
Csók nektek Antwerpen főteréről épp netezünk- mi mást csinálnánk Holnap megyek haza,addig cincogjatok
forint
hol?
van vmi baja?
hol laksz?
ki vagy te?
Sziasztok! Érdekelne hogy cbr600 műszaki vizsgája mi pénz ?
vidd el szakemberhez
Bregyó a budaörsi full gasban
Na látod,megy ez neked!
Tartályon a gyári az 18 klikk én azt visszavettem 8 klikkre és a rugon 3 kattintottam alakul a dolog
Szerintem nézd meg a könyvét,biztos le van írva,de amugy szerintem a rúgó feszességén és a gáztartály szelepén tudod állítani,mint a legtöbb motornál!
Valaki cseszegette már az rr hátsó futóművét hogy állítsam be hogy ne legyen túl kemény de ne is legyen ilyen lágy mint most?
keress nyugodtan 20/327-51-98
Igen, köszi, de közben úgy tűnik megoldódott. ha mégsem, jelentkezek hétfőn. THX
szia Zoli

neked kellett műszaki vizsga?
muhahaaaaaaa tüntetni is fogunk?ugye fogunk ?!
Csináljunk forradalmat!
szép estét :)
van egy új motorosportál
vasparipa pont hu
akinek kedve van nézze meg :))
naaaaa.akko mostmar lehet cincogni?
Szebúsztok!
Délután irány Kunmadár!
Cicc jol hangzik a korsó, de inkább sok sört hozzál és még az sem lehetetlen, hogy megjelenek(nünk)! ....bár akkor valahol aludni is kell! Ittasan nem motorvulunk!
Amúgy jó utat és csak ügyesen!
akko jo utat es tessek vigyazni magadra !
-(doctor genya is belga volt )
Helló my babies Most lelépek pár napra Belgiumba, a híres sörök hazájába...addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra és motorozzatok SOKAT! Szeptember 12-én pedig óriás fesztivál Zsámbékon a Paulaner jóvoltából - vendégeim vagytok egy korsóra, ha oda dugjátok gyönyörű pofikátokat
A lehetőség még mindig adott, csak hétvégékre foglalt a hely sajna. Viszont a tavaszi szezonnyitóra időben lefoglaljuk. Ha egy hétközbeni összeröffenésre meglenne 4-5 ember, akkor meg még idén is mehetünk.