Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát legfeljebb nem beszélgetünk közben...
Ha jól meggondolom, van némi előnyöd a többiekkel szemben
miről?.....pályamasináról?.. ..akkor nosza.......hozza a pályára
Ahhoz jól kéne tudni motorvulni
Amúgy meg a rózsacsokornál tartunk, te kis sziámi örömlány
Amúgy most akkor csak az enyém vagy? csak akkor beszélek veled....
Még nincs kész....törött volt...nem tudom, hogy vele.....de hasonszőrű
Motorral nincs dugó..
Én megértem. Félti a motort...bár nem értem, teli van dollárral és nem vesz vmi utángyártott idomot... Vagy egy utángyártott motort Pedig egyik héten elszájkaratézta ( ezért kapok tőle - megint ugrik a Hondás táska) nekünk, h van pályamotorja még képeket is mutatott...
Biztos téged vártalak...
fehér GSR-ren rózsacsokorral a kezedben. Egész nap rohangáltam. Pest megyei bíróság, Közjegyző, Német Nagykövetség, Pest megyei közgyűlés etc...mindezt dugóban Totál oda van a város....
most is olyan mint amikor megvette.......vajon a sok pályázástól?
lehet feszált......
csak próbálom,.......még idén le kellene dolgoznom 2 mp-t......ami Alexet illeti a kérdés pont ezért volt, mert ezt az oldalát ismerem pont......
Hát hol voltál egész nap, ahol a madárt se jár?
Na itt láthatod a kis kópét....szerinted hová tűnt már megint?
Pont h Alex nem pályázik, hanem épp cigit szív a pálya mellett... Pályázás címszó alatt és szóval tart mindenkit jah és imádja rámtukmálni a táskáját, h fogjam amíg ő koptatja a térdét Te úgy látom keményen nyomod..
Alex pályázik a valamely képeden?...
szép.
Igen.. ő az én macskatestű dögöm
a 600RR a tiéd?
Jah pályamotorozol....igen erősen..ez látszik is az én képeim között Ahogy "erősen" pályamotorozol
Amúgy egyik kedvenc képem
nekem is nekem is
szolvák ring...?
az igaz , hogy idén sokat nem mentem utcán......de hát pont azé van a másik mocim.....
Már én is erősen a pályamotorozás felé konvergálok, de azért még egy gurulásban benne lennék...
elmehetnénk máá egyszer közösen mocizni......
Aha..
......melózni készülsz?