Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehát nélkülem nem ment,mi?

most főburulok,mert kurvára fáj mindenem
holnap majd tárgyalunk,jó?
Szeretnéd, mi? És legközelebb is kösselek ki? vagy most már lájtosabban akarod
Amúgy majdnem összejött a CBR Klub túra, de mégsem pedig rohadt jó helyre mentünk volna...cala szerválta
majdcsak 2 év múlva,mi?
nembaj
HASZNÁLJ KI!
Többet már nem megyek le hozzád...
És hogy a fenébe szerezted meg, te dög?
Amúgy meg :
gyere le érte
Keresd meg a személyim meg a jogsim...-jól megfizetlek mindenhogy
kő a gempa
a nyaralás a válság közepén kicsit megviselte a zsebemet
Még meg se megjöttél és már kufárkodsz
Hiányoztál
Ne olvass vissza, felesleges...
na megjöttem
egy hét alatt 3500 km BUSSZAL ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ne basszon fel senki agyilag

na,történt vmi?
vissza kell olvasnom? lányok? hogy bírták nélkülem?
műszaki nem kell vkinek? olaj nem kell vkinek? gumi nem kell vkinek?
Tényleg szép! ....de nyugtass meg, hogy az ilyen hozzászólásaid nem a betegséget utóhatásai?
Nem mondtad, hogy ragájos a betegséged , most az én kiscsaládomon a sor. ...picúr egész este nem aludt és ki jön belőle minden. Pont ma 1 éves és még így betegen is segít építkezni!
De legalább a főcica meghallotta üvöltésem!
Áh...felesleges... papírkutyák ezek...
CBR klub,ébresztő föl!
Na jó, akkor elszórakoztatom magam... Nézd RRcat milyen gyönyörű motort láttam...le is fényképeztem neked, mert tudom, h szereted..
-FG gyere haza, mert a többiek utálnak
Majd hazajön a "bránermájszter" és ő segít neked ebben... - amúgy az én motorom rendesen vizsgázott - mert Honda és tökéletes
Csak Pest jó?
Hahó, lenne egy kérdésem!
Nem emléxem már Cat-nek ki vizsgáztatta a motorját, de tud még valaki okosban vizsgáztatni autót?
Na mi a pálya srácok? Tegnap láttam egy dönölű Repsol Hondát is..a srác el akarta nekem adni de konkrét összeget nem mondott... biztos csak hülyített
Hali! Tud valaki sportlégszűrőt cbr 600 F4-be, ill. 2005-ös 600 rr-be?
Mindkettő érdekel.
nekem bautista mutatvanya jobban teccett
46 A DOKI az DOKI,tegnap ismét megmutatta,hogy ki a király! , , , , , ,
marmint robogoval megy szemben az egyiranyu utcaban, a jardkocsiban meg csak ulnek es leszarjak...
erre mondjak, hogy pech... bezzeg amikor a retinigger egyiranyu utcaban szembe bukosisak nelkul megy a rendorautoval, azt leszarjak.

mondjuk nekem megkoszonte a rendor, hogy megalltam, mert azt mondta, hogy 10-bol 7-en tovabbmennek. ugylatszik nem divat manapsag vallalni a felelosseget a tetteinkert. indultam a lampatol, 50-es tabla, 72-vel lottek le es ugrott is ki elem a fakabat. kb 110rol fekeztem, aztan amikor mondta, hogy 72 km/h, bologattam, hogy jolesz-jolesz
Ez az 5e jelenleg a min.helyszíni büntetés,ennél kevesebbre nem, csak többre lehet számítani.
Idén nekem még nincs,de tavaly sikerült pár db 3e csekket beszednem ,a legutolsót az éjszaka közepén robogóval bukósisak nélküli közlekedésért, 2 kibaszott utcát mentem csak,de az utolsó kereszteződésnél szépen elém állt a járőrkocsi......