Szeretnéd, mi? És legközelebb is kösselek ki? vagy most már lájtosabban akarod
Amúgy majdnem összejött a CBR Klub túra, de mégsem pedig rohadt jó helyre mentünk volna...cala szerválta
Nem mondtad, hogy ragájos a betegséged , most az én kiscsaládomon a sor. ...picúr egész este nem aludt és ki jön belőle minden. Pont ma 1 éves és még így betegen is segít építkezni!
Na jó, akkor elszórakoztatom magam... Nézd RRcat milyen gyönyörű motort láttam...le is fényképeztem neked, mert tudom, h szereted..
-FG gyere haza, mert a többiek utálnak
erre mondjak, hogy pech... bezzeg amikor a retinigger egyiranyu utcaban szembe bukosisak nelkul megy a rendorautoval, azt leszarjak.
mondjuk nekem megkoszonte a rendor, hogy megalltam, mert azt mondta, hogy 10-bol 7-en tovabbmennek. ugylatszik nem divat manapsag vallalni a felelosseget a tetteinkert. indultam a lampatol, 50-es tabla, 72-vel lottek le es ugrott is ki elem a fakabat. kb 110rol fekeztem, aztan amikor mondta, hogy 72 km/h, bologattam, hogy jolesz-jolesz
Ez az 5e jelenleg a min.helyszíni büntetés,ennél kevesebbre nem, csak többre lehet számítani.
Idén nekem még nincs,de tavaly sikerült pár db 3e csekket beszednem ,a legutolsót az éjszaka közepén robogóval bukósisak nélküli közlekedésért, 2 kibaszott utcát mentem csak,de az utolsó kereszteződésnél szépen elém állt a járőrkocsi......
most főburulok,mert kurvára fáj mindenem
holnap majd tárgyalunk,jó?