Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hondalaci:

Nyeregtáska az amit látsz, a saját hevedereivel van rögzítve a nyereghez.
100+1 méretben és változatban lehet venni.Az ára a tanktáskákkal egy magasságban van. Vásárláskor a motorod vidd, a legjobban illeszkedőt szabad csak megvenni.
Zsebi látok egy képet ahol az rr en a hátsó ulésnél van egy táska az gyári vagy csak felkötözted?
Akkor 5let.....
saját maguk ellenségei....
Nem tudom ezt egy Zalamegyei cég mondta hogy ők csak 6 nál akarják lecserélni 5 nél nem vagy cseréld othon én nincs pecsét.erre mondtam hogy bekephatja azt ami mellett nem ál Rendőr és eljöttem de megvan a mególdás már Lakamoto akkor cserélik amikor mondom akár 1000 Km enként is
ez nem tanács volt... a kérdés úgy hangzott, hogy "akkor mi van?"
rogyassz:
ez hülyeség
és mi van ha éves szerviz van és nincs benne annyi km
Haha én a szervizkönyves dologra gondoltam mert van ahol nem akarja a Honda elöbb megcsinálni mint a gyári adat
Ezzzt a tanácsot.... , te csak játsz a kis náci kaszással.

ugrás:
kiesnek a kerekek és leválnak az idomok..
600 rr 2008 az olajat gyári adat szerint 6000Km nél kellene cserélni igaz? De 5000 nél akarom cserélni akkor mi van?
Köszi mindenkinek!
Aleeeex

holnap Hring?
akkor miért nem veszel bele egy projektoros lámpát és kééész.....
Mert palya idom van rajta, es nincs kivagva a lampa helye....
elmndom itt is
120/190 Dunlop Qualifier gumik párban 50 ezerért eladók
zsír új
Sajnálom én is..
Hamar össze lehet rakni ha van rá keret! Biztosítót meg jól húzd le bukót + a protektort is fizettesd ki vele.. vagy ha van valami jó ismerősöd akinek van egy egész overálja ami csúszott és meg van róla a számla is. Akkor azt is nyújtsd be..

Mielőbbi épülést..
Uhh, sajnálom, de legalább te megúsztad épen. A mocinak mihamarabbi gyógyulást. Sajna a közúton a hülyék ellen nincs orvosság...
ménincs motorod?
Olyan szép idő volt ma... lehetett volna menni nagyipalacsintázóba...igaz RRcat? :) Bár nekem sajnos "nincs" motorom... legalábbis utcára...
Alex: Nem adsz kölcsön egyet?! :):)
Szegény Ti! Azért örülök,hogy jól vagy! A motort helyre lehet hozni... Jobbulást
Ez kellemetlen,de legalább jól vagy!Snowboardal is lehet ekkorát esni!
kurva istenit
Zoli sajnélom a történteket de remélem semmi bajod nincs?
úúúúúúúúú, basszus... ..nagyon sajnálom..
..de a lényeg, hogy te jól vagy! ..gondolom, ez most sokat nem segít, mert te tudod, hogy egyben vagy és a motor jobban idegesít.. ..de én azért örülök, hogy nem esett bajod..
..ha tudok valamiben segíteni, szólj!