Nyeregtáska az amit látsz, a saját hevedereivel van rögzítve a nyereghez.
100+1 méretben és változatban lehet venni.Az ára a tanktáskákkal egy magasságban van. Vásárláskor a motorod vidd, a legjobban illeszkedőt szabad csak megvenni.
Nem tudom ezt egy Zalamegyei cég mondta hogy ők csak 6 nál akarják lecserélni 5 nél nem vagy cseréld othon én nincs pecsét.erre mondtam hogy bekephatja azt ami mellett nem ál Rendőr és eljöttem de megvan a mególdás már Lakamoto akkor cserélik amikor mondom akár 1000 Km enként is
Sajnálom én is..
Hamar össze lehet rakni ha van rá keret! Biztosítót meg jól húzd le bukót + a protektort is fizettesd ki vele.. vagy ha van valami jó ismerősöd akinek van egy egész overálja ami csúszott és meg van róla a számla is. Akkor azt is nyújtsd be..
Olyan szép idő volt ma... lehetett volna menni nagyipalacsintázóba...igaz RRcat? :) Bár nekem sajnos "nincs" motorom... legalábbis utcára...
Alex: Nem adsz kölcsön egyet?! :):)
úúúúúúúúú, basszus... ..nagyon sajnálom..
..de a lényeg, hogy te jól vagy! ..gondolom, ez most sokat nem segít, mert te tudod, hogy egyben vagy és a motor jobban idegesít.. ..de én azért örülök, hogy nem esett bajod..
..ha tudok valamiben segíteni, szólj!
Nyeregtáska az amit látsz, a saját hevedereivel van rögzítve a nyereghez.
100+1 méretben és változatban lehet venni.Az ára a tanktáskákkal egy magasságban van. Vásárláskor a motorod vidd, a legjobban illeszkedőt szabad csak megvenni.