Jó reggelt kislányok
Ma 7-kor keltem ...azt hittem itt a VÉG
Gemi: persze mehetnünk egy lájtos esti nagyipalizósat és belvárosban csavargósat...-este legalább nem zavarnak össze a közelekedési táblák ( mivel nem is látom őket )...-na persze ez vicc...
Mikiék is bent vannak esténként, szóval akár egy tűzshowt is beiktathatunk
Nem is gonosz...csak macska
Holnap kint lesz vki a Ringen?
RRcat: Tegnap nagyon jó idő volt este, gondoltam rád,hogy mehetnénk egy esti gurulásra, csak nővérem más progit talált ki nekem... De vmelyik este mehetnénk,ha ilyen klassz idő lesz :D
Spontenaitás!?:D
nálunk a macskák a szertetett a mobiltöltő,laptoptöltő,és a telefon kábel elrágásával adják tudomásunkra Ma már beújított,a nyomtató tápkábelét rágta el ,de mindig csak a kisfeszültségoldalt,a 220V-s oldallal nem is próbálkozik.
Gondolom ám miért mész ki...motoron pózerkedő szőke csajokat szólongatsz megint le...
Ma 7-kor keltem ...azt hittem itt a VÉG
Gemi: persze mehetnünk egy lájtos esti nagyipalizósat és belvárosban csavargósat...-este legalább nem zavarnak össze a közelekedési táblák ( mivel nem is látom őket )...-na persze ez vicc...
Mikiék is bent vannak esténként, szóval akár egy tűzshowt is beiktathatunk
Nem is gonosz...csak macska
Holnap kint lesz vki a Ringen?
RRcat: Tegnap nagyon jó idő volt este, gondoltam rád,hogy mehetnénk egy esti gurulásra, csak nővérem más progit talált ki nekem... De vmelyik este mehetnénk,ha ilyen klassz idő lesz :D
Spontenaitás!?:D
nálunk a macskák a szertetett a mobiltöltő,laptoptöltő,és a telefon kábel elrágásával adják tudomásunkra Ma már beújított,a nyomtató tápkábelét rágta el ,de mindig csak a kisfeszültségoldalt,a 220V-s oldallal nem is próbálkozik.
Egy RR macskától szeretettel...nem vagyunk ám számító lények...áááhhh dehogy
Szomjas vagyok...
addig meg itt van nekik macska ledéren,erre verhetik