Alapban ugye a Two Brothers alu, titán, és carbon-ból gyárt a legolcsóbb az alu . Ára: 95.000.Ft közcsővel dobozban 07-08 600 RR-re Budapesti átvétellel.
Szállitási idő: 10 munkanap.
Yoshimura RS-5 ACÉL közcsővel tartozékokkal
Ára: 97.000.- Ft ezek most akciósak kint...
Jahh füstőlt minden....majdnem csapágyas lettem.... volt REVŰ műsor...hát emlékezetes volt az biztos, főleg az a bukogómba ami a csaj fekhelye melett volt eldobálva véletlen rá léptem, ökölbe is rádult tőle a talpam, ugy fájt még 2 napig...
Ebben a hónapban nagyon sok volt a költenivaló de mindenkép szeretnék egy Yoshi RS5 vagy Two Brothers dobot mihejst van lóvém .Ja és csakis nálad fogok dobot venni ezt megígérem
Kéne erre a szép motorodra egy sziiip TwoBrothers, carbon vagy titán... most akciósan hozom jóóóóárasitva..... Részletek emailben, vagy a szorólapokon, és az ujságárusoknál!
Multkori "leszólitás" olyan eredményesen zárult le...hogy fel is hivott a MADAM 1hét elteltével, amire abszolút nem számitottam.... GSXR-je van a hőlgynek... Nem csak a motort forgatta "tiltásig"
Tudok egy jó boltot, onnan még semmi panaszom nem volt... (illetve szó nélkül cserélték, ha mégis)
De egy Hondára nem is szabad csak minőségi cuccokat felpakolni, pl 2tesó!
Szia! Bocs, bár nem én vagyok a hivatalos macska , de azért annyit kérdeznék, hogy a plexid mindenhol jól illeszkedik? Azt hiszem ugyanilyenem van, de valami borzasztóan néz ki...
Szállitási idő: 10 munkanap.
Yoshimura RS-5 ACÉL közcsővel tartozékokkal
Ára: 97.000.- Ft ezek most akciósak kint...
forraltad a vizet mi
Kéne erre a szép motorodra egy sziiip TwoBrothers, carbon vagy titán... most akciósan hozom jóóóóárasitva..... Részletek emailben, vagy a szorólapokon, és az ujságárusoknál!
De egy Hondára nem is szabad csak minőségi cuccokat felpakolni, pl 2tesó!
Pacsán motoros tali 18 19 20 elküllőzhetnél valameik nap ha van kedved legalább negdikázzuk az RR-t?