Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bp melyik részén lax?
És melyiknek jobba a hangja mert nekem Akrapovic van az 1000RR en de nem egy nagy hangú dob az öcsén 600 RR én pedig még a gyári dob van
Alapban ugye a Two Brothers alu, titán, és carbon-ból gyárt a legolcsóbb az alu . Ára: 95.000.Ft közcsővel dobozban 07-08 600 RR-re Budapesti átvétellel.
Szállitási idő: 10 munkanap.

Yoshimura RS-5 ACÉL közcsővel tartozékokkal
Ára: 97.000.- Ft ezek most akciósak kint...
Pl nálad mennyi a legolcsóbb Brothers és rs5 hondára pl egy 600RRrre:
Akkor nekik nagyon nem megy a business ha ennyiért odadják.. nálam pörög... vagy berendeltek belőle egy szekérnyit és most akciózzák...
Van ez a Yoshimura bolt a neten ott láttam
Jahh füstőlt minden....majdnem csapágyas lettem.... volt REVŰ műsor...hát emlékezetes volt az biztos, főleg az a bukogómba ami a csaj fekhelye melett volt eldobálva véletlen rá léptem, ökölbe is rádult tőle a talpam, ugy fájt még 2 napig...
most nem érek rá..

Ujonan dobozban 70-vagy 80-ért ...R6-ra ennyiért kint nem kapsz az USA-ban ....
Ja a R6 ra a 2008 ra miért olyan olcsó a Brothers dob 70 ért láttam vagy 60? basszus az RR.re is lehetne ennyi vennék is 2
Leszabályoztál alex?
forraltad a vizet mi
Ebben a hónapban nagyon sok volt a költenivaló de mindenkép szeretnék egy Yoshi RS5 vagy Two Brothers dobot mihejst van lóvém .Ja és csakis nálad fogok dobot venni ezt megígérem
Honda Laci,

Kéne erre a szép motorodra egy sziiip TwoBrothers, carbon vagy titán... most akciósan hozom jóóóóárasitva..... Részletek emailben, vagy a szorólapokon, és az ujságárusoknál!
Multkori "leszólitás" olyan eredményesen zárult le...hogy fel is hivott a MADAM 1hét elteltével, amire abszolút nem számitottam.... GSXR-je van a hőlgynek... Nem csak a motort forgatta "tiltásig"
Fekete párti vagyok
Tudom-tudom, ígérem az első és ezért az utolsó interneten vásárolt "Honda" alkatrész volt... marad a Danger, az a legjobb
Tudok egy jó boltot, onnan még semmi panaszom nem volt... (illetve szó nélkül cserélték, ha mégis)
De egy Hondára nem is szabad csak minőségi cuccokat felpakolni, pl 2tesó!
Pontosan. Én egy széklábra ragasztható csúszótalpat tettem oda, azóta megszűnt a nyekergése.
Alex
Pacsán motoros tali 18 19 20 elküllőzhetnél valameik nap ha van kedved legalább negdikázzuk az RR-t?
Én ia arra gondoltam mert a gyárin is van szivacs
Nekem alul, a helyzetjelzőnél zajongott, bár az enyém ValterMoto. Egy kis szivacsdarab segített a dolgon.
nem feszül csak az aljával van egy kis bibi
És nem feszül fölül? Akkor én nagyon mellévásároltam...
Hagy egy kis rést az alsó felén de kb 2 mm amugy jó
Szia! Bocs, bár nem én vagyok a hivatalos macska , de azért annyit kérdeznék, hogy a plexid mindenhol jól illeszkedik? Azt hiszem ugyanilyenem van, de valami borzasztóan néz ki...