Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, sikerült megúsznunk az esőt .Hazafelé láthattunk egy szép 3-as autós találkozót (szépen összetörték egymást )+ néhány rendőrrel is,minket nem állítottak meg, viszont szorgalmasan kameráztak
Hmm, az olaszok tudnak valamit... Ducati
Szia RRcat!
Nincs mit!Jó volt egy kicsit csapatni.Természetesen gyórsabbak voltunk a felhőknél. Viszont egy helyen lehet belőttek engem. Van egy hónapom. Gondóltam reagálok,hogy lásd itt vagyok a háttérben.
Zoli (R6)
Remélem Mesca és az R6-os haverja hazaért szárazon Az R6-on Termignoni dob volt
Nah itt van néhány kép az RPG-vel felpakolt motorommal ( ez lassan rendszeresített kelléke lesz az RRnek) meg ahogy Mesca szignálja a meglepetést aztán a CBR-es falkatöredékről egy szép zárókép...
MESCA - Zoli: örültem, h eljöttetek!
Megnézed nekem azt a boltot vagy az Alex?
Nem-nem...legalább Te dolgozol
Bár tudom, ez rossz kifogás...
Én most is dolgozom. Vagy legalábbis munkahelyen vagyok.
Veled akkor sosem találkozunk egy aláírás erejéig?
Ma Mesca volt nálam és szépen vittem a kis RPG-t, h aláírja
Az asszem elköltözött már onnan.
nincs nem találtam ilyet
Neten nincs fent?
Kedves macska van egy motoros bolt a 13.ker váci ut 178 ban a nyitvatartása érdekelne
Mit szeretnél HondásLaci?
Majd Alex-szel elintéztetem, ha olyan sokat kell érte járkálni
100 alatt ujat nem is fogsz találni RS-5-ből szerintem..... ezek csebbenyúlos cuccok, csináltassatok rá valami Magyar iparossal ugy kijöttök 70-körül szerintem...

Használtat nem találtam hozzá kint....
2003-2004-re van egy rendszer komplett acél dobal 150.000-ert
Cat ismerős vagy pesten? megkérhetlek valamire? mert pest tőlem 198 km a Várostábláig
eeeementem kenesére tönkretenni magamat
a héten már nem láttok
...
...
...
...
mi ez az üdvrivalgás srácok? ? ? ? ?
Sandra,Te meg ne sírj...

Gyere aug.ban!
Cica, ment az eddig is mint a kisanygyal, fékem nem volt, és az első kamikáze kiképzést túléltem utánna vártam a szervízre. Amúgy mi újs? Ritkán van időm írkálni mostanság.
Te egy komplett szórakoztatóközpont vagy
Nah és mi van CBRel? Megy már ha húzod neki a gázt?
Mondom "nagybetűvel" ...
Uhh, de elbasztam! A lokális írásmód a CSODÁKAT magybetűvel követeli meg, tekintettel a méretekre....... ezer bocs macs!
A csodák a fizikai törvényeknek gyökeresen ellentmondó nagy lökkettérfogatú magas kihasználtsági mutatójú dolgok. Ketten vannak, egymástól eltávolíthatatlanok, és igen sokan vadásznak rájuk.

Korrekt volt a leírás RRCat? Kihagytam valamit?

Nah majd ha jönnek a mocsokarcok elmondják mi az a csoda... mert nem CSAK a motor az hidd el
P.S.: én pl. nem a motorra gondoltam

Most beájulok az ágyamba...