Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találj ki vmi vicces avatást, mert van a klubnak vagy 3 új tagja...akik kicsit renitensek ( előzmény gombok használata...feltöltetlen képek...)és ledéren öltözött macskaképeket akarnak nézegetni
Nah megjött...a májsztró aztán megint megy a kiképzés
amúgy meg mi ez a faszhegyezés itt?
Zsozsek!
nincs más dolgod,mint a hupikék törpikék főcímdalát énekeld el párszor
tudod,lálálálállállá...stb
Amugy nem szólóm meg a Ducatit,de nekem soha nem kellene ,CSAK A JAPÁNOK ÉS CSAK A HONDA! , , ,
Rájöttél az igazságra Scully! Igen, ezért cseréltem le a hondát, mert csak így tudtam kimondani, hogy: CBL 600 LL.
Mid is van neked?
Jah hogy Ducatid.... Akkor én a te helyedben csak csendben jegyzetelnék és gyakorolnám azokat a fránya L-betűket
RRcat, motoremlőben akarsz segíteni, puhafaszállításban nem tudsz .
Motoremlő! . Nem tudsz másra gondolni, kis csacsi. Mindenhol ez a cekcuális téma, .
Akarom mondani EMELŐT...na
Tantónéni, mikor teccik nekem gyakorlati órát tartani "helyes nyelvhasználat" tantárgyból?
Oks beszéljünk akkor a vezérműláncfeszítőkről...
Vagy kinek milyen motorguma vált be a 600-ason...
Esetleg ki tudna Zsozseknek egy szép kis motoreemlőt...
Legalább az áll...
nagy szó ez itt a Klubban a férfiak körében
Na jól van,itt mindenről van szó,csak nem a CBR-ekről,és a mocikról. De az RRcat-nak,jó nagy melle lehet szerintem. ,
Na meg a kézilabda csapat kapitánya inkább az a veszélyesebb...mondjuk ha egy súlygolyóval mellbedobnak a hetesről Nah az a köszönömszépennemkérem..
Még áll a cola dolog
Erre már innom kell
Szerintem abba te belehalnál, ha RRcat mellbedobna....téged , ugyanis súlylökő volt kiscica korában
Hát igen van akit nézni is elég
Nem-nem RR Cat nem vacssol , ellenben Zsozsek nem szereti kimondani az L betűket... erre javasoltam neki egy jó technikát amivel és ahol gyakorolhatná
Amíg nézel, addig nem eshet bajod...
Zsozsek...te ilyenkor gyakorolod az L betűket vagy mit csinálsz?

Már a Kawacsacsisok is itt olvasgatnak érzem őket...
Tehát raccsol az RRcat, nem baj mellbedobással ő a legjobb.
Látod leírtam 100szor az L-t, azt ígérted, akkor megtanítod, hogyan használjam a nyelvem.
Én már be is néztelek a célkeresztbe Cat