Ebben mi a fura? Megnyerni egy versenyt, meg megerőltetni/rosszul mozdulni az 2 teljesen külön dolog. Mondom, ráadásul ez egy korábbi sérülés maradéka, ami akkor tünetileg lett csak kezelve, aztán évekig nem is volt vele probléma, csak ha hosszabb távon kerékpároztam (100+ km).
Viszont most sem a síeléstől jött elő, már karácsony környékén megrántottam egyszer valahol, utána furán elkezdett kattogni, de a januári rövidebb, pár napos terheléseket bírta (síverseny).
Aztán az 1 hetes, napi szintű terhelésre bemondta az unalmast. Még jó, hogy nem kellett kihagynom miatta a téli szezont. Az a legszarabb, egyszer egy egész telet ki kellett hagynom a téli sportokból, egy bokaszalag húzódás miatt. Szörnyű volt!
Nekem a tél nem a motorozás utáni sóvárgásról szól, hanem inkább a téli sportokról. Imádom a havas lejtőket, pláne ha szűz mélyhóban boardozhatok... A guta üt meg most is, hogy itt a hatalmas hó, de már nem akarom jobban elb@szni a térdem.
De igen, meg snowboardoztam is, de nem ettől van, csak most az egy hetes síelés, boardozás előhozott egy régebbi sérülést, amitől most sántikálok is picit. Ma megyek ultrahangra, ott sokminden kiderül, előzetesen felkészítettek, hogy porcleválás, vagy porcrepedés a várható gond.
Az enyém még felbakolva... Nem is veszem le még egy jó darabig, ahogy nézem. Hiába lesz a hétvégén majdnem 10 fok, ez a hó csak hatalmas vizet csinál majd. Meg sajnálnám az RR-t kivinni a sóslébe fürdeni. Ennyit nekem nem ér meg egy fél órás fagyos, vizes gurulás.
Az első út amúgy is a szervizbe vezet majd, esedékes is, meg fémfékcső szerelés lesz.
De ez is majd csak március közepe-vége felé, ma kiderül, hogy műteni kell-e a térdem, akkor lehet, hogy csak április.
Amennyire nem hiányzik most, még az is lehet, hogy idén nem is motorozok...
mi ez? vmi hightech fogmzásgátlás?