Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már nem lesz tavasz,akkor legalább lenne normális tél, méteres hóval,meg tartós mínuszokkal.

legfeljebb átépítenénk a motorokat ,motoros szánná
Én tök nyugi vagyok :) Csak nemtudom, hogy mit vigyek és mit ne?!:D Ill a 120póló közül melyik 5öt vigyem, meg ilyenek...:D:D de mostmár tényleg mindjárt nekikezdek a pakolásnak:D:D
Igen-igen, ez volt a kérdés, hogy amcsi é. Amúgy tényleg az néz ki jobban. Csak ott még szállítási költség is van. Persze még így is kettőt vehetek az egy eredeti árából
Kattints az alsóbbik linkre, az egy amcsi site.
óóó,köszönjük,hogy megosztottad velünk
gonosz vagy
Espanaban sem esik délen
kint?
semmi baj,nekemis ezt írta és trikóbannyomtam végig
jó idő lesz nyugi
ott nincs kockázat,h esne,meg ilyenek
jó idő lesz
Na most nézegettem az időjárás előrejelzést, és 18-20C lesz napközben, estére lehűl a levegő átlag 5fokra....
És ez melyik országból van? Mert azt sehol nem találtam...
Sajnos az Alex féle a jobb minőségű, de az most a szar forint miatt 35ezer körülre jön ki. De a másik is annyira jött volna ki tavaly, színre fújva, most lehet, még több is.
Az jó, csak a nővérem például lisztérzékeny... rájuk is gondolnak?!
Csak nincs kivel...
Jahhh, meg a boldog élet titka:
Surf all day, fuck all night!
(graffiti a csopaki strand kerítésén, vmikor a 90-es évek elején)
és azt az amerikai közmondást ismered,hogy
"Time is money,fuck is funny.Fuck yourself and save your money"
mond meg neki üdvözlöm
Nem vagy talán olyan idős, hogy emlékezz az örök érvényű mondásra:
A szexhez 3 dolog kell, hogy meglegyen: legyen hol, legyen mivel és legyen kivel. Ha az egyik hiányzik, nem müxik.
Nekem van hol, van mivel...
lesz ám kaja bőven
mint szőke nő a vonatállomáson...
-De hölgyem, ez a vonat nem megy Bécsbe...
-Na lécci lécci lécci
há szólj neki
Bizony De mehetne az a gép Miami-ba is :D:D
erre vársz,mi?
Pasik.............

Bölcsiben dolgozom a hegyen, és oda nem hozzák fel a gyerekeket,mert azthiszik nagy a hó és nem takaritják az utakat,de ma kivételesen ez máshogy volt... Így 4gyerek volt bent, és a kolléganőm maradt bent velük,én meg jól hazajöttem "pakolni" :D
miért?
nem csak a térded szart be?
Hááát, ezen felettébb csodálkoznék... Mármint ha előjönne valahonnan valami gyerek...