Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy lehet, hogy csak elmotoroztam az időt január végén meg február elején, ahelyett, hogy a kiállításról szóló hirdetést néztem volna a tévében
Március 11-15... alig várom...
hát ezek szerint télleg túl sokat
és valszeg a föld alatt valahol
kiállítás
Lesz motorkiállítás? Mikor, hol? Le vagyok maradva, túl sokat dolgozom mostanában
tuti kint lesznek a motorkiállításon is
keresd őket ott is
sztem venni is tudsz
és alkudozni is szoktam...
Ok, köszönöm. Akkor majd felhívom, hogy tud-e valami jót ajánlani
motorgumik topikban eléred
én is tőle vettem gumát
korrekt gyerek sztem
Ő volt a Mersz tavalyi "oktatója". Én is vettem tőle használt SC1-2-őt, most azok mennek majd fel tavaszra.
Köszönöm, megkaptam! És ő ki is?
Á, ezt már néztem, itt 128.000-re jön ki a pár! És akciós!...
Wow, 35? Az király!
De én Pirellit szeretnék
Ááááá, annyi pénzt gumira kiadni... Jobb helyeken egy fél motort kapsz annyiért...

Szerintem hívd fel a Brian-t és kérdezd meg, mit ajánlana a motorodra. Asszem most Bridgestone-okat hírdetett, újakat, jóáron. Hivatkozz rá, hogy én küldtelek, a számát nem sokára átdobom sms-ben.
SP = Special Production
SC = Special Compound

Állítólag az SP az SC-ből lett továbbfejlesztve, így közúton tovább bírja, viszont ugyanolyan gyorsan melegszik. Új ára, ha előrendelem, 85...
http://www.fullgasracingteam.h...
meg az auto,a busz,és társaik...
Gőzöm nincs, mit jelent az SP végű, én maradok a Supercorsa SC1-2-nél...
De jelenleg a téli, vagy szögesgumi aktuálisabb...
Tetszik ez a sok háromszög . El is döntöttem. SP végűt fogok venni... bár pont ez nem volt egyik háromszögben sem, de annak jobban tetszett a pókhálódiagramja
nem nézek magyar tv adót...
a jóban-rosszban egyetlenegy részét sem láttam és nem tudok mondani egyetlen egy nevet sem
ha mondjuk Te szerepelnél,azt fel is venném,de így...
de ha megmondod,melyik a barátnőd,odakapcsolok vmelyik este
de csakis kíváncsiságból
aztán visszakapcsolok a szokásos adóim egyikére
szal,ki ő?
Jó regelt!
Láttátok a szépségesen szép barátnőmet a TV2-n? Most volt épp... ő a Jóban rosszban új szereplője...
Te mescalero...ez a hó csak még jobban esik...nem úgy tűnik, mintha el akarna állni! Az SM-SM túra sztem júliusban lesz, ha ez így halad tovább
szasztok
igen
Szevasz.
Szerintem az a 9000 kilométer nem valós.Gondolj csak bele ez egy 17 éves motor,de ez csak az én véleményem.Viszont ahova járok gumiztatni a motoromat,annak a srácnak volt ilyen motorja és ö belerakott 100 ezer kilométert és nem volt semmi baja.Aztán eladta egy barátjának mert ö vett egy XX-et.A barátja is már 50 ezret belerakott és még mindíg használja,és a kopó alkatrészeken,és vezérmüláncon kívül mást nem nagyon cserélt rajta.MIndíg karban volt tartva,és még gyári állapotban van.Nagyon megbízható motor.Valószínü hogy ez is egy ilyen karbantartott menetközben is törölgetett példány lehet.
A grandemoto-ról pedig csak annyit hogy olvasd el az Aprillia RSV 1000 topicot a 4443-as hozzászólástól kezdve,és alkoss róla véleményt te magad.Én csak véletlenül tévedtem oda de amit leírtak az nagyon érdekes.
Sok sikert a motorvásárláshoz!
Egy kis gumi segítség, köszönet Diablo-nak érte: