Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze fájdítsd csak a szívünk! ....de azért, hogy gondoltál a HONDA-sokra az felemelő!
most nézem a képet
versenypályán jártál?
gondoltam kinnt még rátok is
annyi de annyi mocist láttam,hogy csak naaaaa
Volt ott azér nem csak tengerparti repsol is
Köszönjük a képet állat!
Mascarpóne!
Megyek ki a garázsba.Nem tolod ki képed egy kicsit?Marha jó idő van.Viszont a jövőhéten sem kell kihozni a vasat ganyé idő lesz egész héten.Na gyere ki egy kicsit levegőzni ne punnyadj otthon.
5*15m-es, az komolyabb helyeken is medence, nem lék! ...az agancsos kólát meg a capuccinót nehogy összekeverd, mert akkor a srác érzi túl jól magát! Még véletlen háttal, bekötött szemmel és persze összekötözött kézzel nagyobb csukát akaszt!
cola megyűnk motorozni?
Vagány! ...de elég nehéz a kutat megközelíteni mocival!
oooo.hát ez teciiiiik
Ezt a képet direkt nektek fotóztam kedves Honda tulajdonosok!
Espana-ban még a tengerparton is Repsol benzinkút van:))))
Remélem teccik nektek!
RR,

Ez a kép még nem volt please double check it....
Én? Dehogyis, csak szeretem a jó társaságot, meg a jó dolgokat. J.Lo nem jön ide, motorozni nem lehet, így marad a horgászat.
Adrenalin függö vagy,ha nem lehet motorozni, akkor máshol keresed
Megsúgom, itt is tilos, csak nem mindenkinek. De én halat nem hozok el, nem bántok, csak szórakozni megyek. A gyerek meg nagyon tudja élvezni. Villantózni nem szoktam, csak simán nagy úszó+csúszóban a kis hármashorog. Hogy baj nélkül szedjem ki a halból.
Az nem rossz,csak jó messze van nekem innen,gondolom.
Nálunk tiltott a léki horgászat,meg jan.2- márc.31. van tilalom ragadózó halra.
Olyan úszós harapós vízben élő fajtára... Amúgy itt mellettünk, megy ilyenkor lékről a csuka, nem kicsik. "Lékről", értsd úgy hogy egy 5*15m -es jégmentes terület, ahová a partról dobálsz. A hátad mögött 50m -re meg ott a büfé a jófajta jégerrel és tűzforró hamisítatlan capuccinoval.
Miféle halra akartok léken horgászni?
Gondolkodom holnap egy lékes horgászaton, már ha így a motorozás kiesett. Tegnap berúgni akartunk menni, de az se jött össze sajna.
Nagyon nem szándékszom szétszedni, picit ha a hőtől mélyül majd a hang, az elég. Hajnalban szoktam indulni és érkezni, a jószomszédiiszony meg filmben ok, de itthol nem akarom.
Az pár köbméter forró gáz majd megteszi a hatását.
Hangját ha akarod erősíteni,akkor a gyapotot keményebbre kell tömni,ha már csere majd lesz.
Full nyitott, db killer van hozzá. Szép dörmögős, de még meg kéne kicsit gyepálni a gyapotot benne.