Mascarpóne!
Megyek ki a garázsba.Nem tolod ki képed egy kicsit?Marha jó idő van.Viszont a jövőhéten sem kell kihozni a vasat ganyé idő lesz egész héten.Na gyere ki egy kicsit levegőzni ne punnyadj otthon.
5*15m-es, az komolyabb helyeken is medence, nem lék! ...az agancsos kólát meg a capuccinót nehogy összekeverd, mert akkor a srác érzi túl jól magát! Még véletlen háttal, bekötött szemmel és persze összekötözött kézzel nagyobb csukát akaszt!
Megsúgom, itt is tilos, csak nem mindenkinek. De én halat nem hozok el, nem bántok, csak szórakozni megyek. A gyerek meg nagyon tudja élvezni. Villantózni nem szoktam, csak simán nagy úszó+csúszóban a kis hármashorog. Hogy baj nélkül szedjem ki a halból.
Olyan úszós harapós vízben élő fajtára... Amúgy itt mellettünk, megy ilyenkor lékről a csuka, nem kicsik. "Lékről", értsd úgy hogy egy 5*15m -es jégmentes terület, ahová a partról dobálsz. A hátad mögött 50m -re meg ott a büfé a jófajta jégerrel és tűzforró hamisítatlan capuccinoval.
Nagyon nem szándékszom szétszedni, picit ha a hőtől mélyül majd a hang, az elég. Hajnalban szoktam indulni és érkezni, a jószomszédiiszony meg filmben ok, de itthol nem akarom.
annyi de annyi mocist láttam,hogy csak naaaaa
Megyek ki a garázsba.Nem tolod ki képed egy kicsit?Marha jó idő van.Viszont a jövőhéten sem kell kihozni a vasat ganyé idő lesz egész héten.Na gyere ki egy kicsit levegőzni ne punnyadj otthon.
Espana-ban még a tengerparton is Repsol benzinkút van:))))
Remélem teccik nektek!
Ez a kép még nem volt please double check it....
Nálunk tiltott a léki horgászat,meg jan.2- márc.31. van tilalom ragadózó halra.
Hangját ha akarod erősíteni,akkor a gyapotot keményebbre kell tömni,ha már csere majd lesz.